ASUS ZenFone Max Pro M2 – Unboxing şi primele impresii [VIDEO]

12.03.2019
ASUS ZenFone Max Pro M2 - Unboxing şi primele impresii [VIDEO]

Gama de telefoane mid-range ZenFone de la ASUS apare de obicei pe piaţă cu modele premium sau mid-range premium, însă compania a demonstrat anul trecut că se descurcă foarte bine şi pe piaţa mid-range accesibilă, cu modelul ZenFone Max Pro M1. Noul ZenFone Max Pro M2 este modelul nou al acestei serii, care promite să continue tradiţia telefoanelor ieftine performante, oferind totodată şi un mare avantaj: un acumulator cu autonomie de două zile.

Telefonul vine cu un design diferit faţă de cel al lui Max Pro M1, cu un spate acoperit cu un plastic lucios şi un display cu notch, protejat de un panou din sticlă Gorilla Glass 6. Acesta beneficiază de o configuraţie hardware actualizată, cu procesor Snapdragon 660, 6 GB memorie RAM şi 64 GB spaţiu de stocare internă, cu posibilitatea de a folosi două cartele nano-SIM şi un card micro SD simultan.

Urmează să testăm ASUS ZenFone Max Pro M2 în perioada următoare şi vom reveni cu un review complet al acestui nou model ASUS.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult