Atac la playerele MP3: Samsung F400 poartă amprenta Bang & Olufsen

15.05.2008
Atac la playerele MP3: Samsung F400 poartă amprenta Bang & Olufsen

Samsung F400 şi-a făcut astăzi apariţia deloc surprinzător pentru noi, deoarece se număra printre telefoanele aşteptate ale anului 2008. Atunci însă, nu ştiam totul despre el. Dar acum, iată-l pe ispititorul terminal multimedia aşa cum ne place nouă cel mai mult, pe tavă, “condimentat” cu toate specificaţiile “picante”.

Samsung F400

Cel mai “iute” condiment este în opinia mea tehnologia de redare a sunetului ICEPower de la Bang & Olufsen, alături de motorul DNSe 2.0 (Digital Natural Sound Engine). Calitatea audio se aşteaptă a fi cel puţin la fel de bună ca aceea a playerelor MP3 dedicate şi nu mă refer la cele ieftine ci la playere de talia iRiver şi iPod. Datorită sistemului de limitare a amplitudinii semnalului audio (Smart Limiter), urechile tale nu vor mai fi nevoite să suporte neplăcutele distorsiuni. Nici difuzorul extern nu se coboară la standarde mai joase. Descoperit prin sistemul slide dual, acesta ne surprinde cu un sunet stereo de calitate.

Tot pe partea audio (dar ce ţine de software), Samsung F400 vine cu aplicaţia Shazam de recunoaştere a pieselor muzicale. Ea este similară cu TrackID, cunoscuta facilitate de pe telefoanele multimedia Sony Ericsson.

Chiar dacă nu bate vreun record, o altă atracţie a noului dual slide coreean este camera foto de 3 MP cu autofocus. De Samsung F400 se vor bucura mai întâi francezii, din această lună, apoi restul europenilor şi asiaticilor.

Samsung F400

Urmărește Go4IT.ro pe Google News