Avem lista cu specificaţii pentru Samsung Galaxy Note II

28.08.2012
Avem lista cu specificaţii pentru Samsung Galaxy Note II

Samsung Galaxy Note II, telefonul cu iz de tabletă pregătit pentru lansare în cadrul evenimentului Samsung Mobile Unpacked ce va avea loc mâine, a primit o listă ce-i drept neoficială conţinând cele mai importante specificaţii.

Samsung Galaxy Note II - specificaţii neoficiale

Dacă imagininle cu noul terminal Galaxy Note II lipsesc cu desăvârşire, specificaţiile aruncă ceva mai multă lumină peste acest produs. Ecranul multitouch capacitiv, cu diagonală 5.5 inch, suportă rezoluţia HD 1280×720 pixeli şi foloseşte tehnologie SuperAMOLED. Pe spate vom găsi o cameră foto de 8 MP (nu 12 MP cât se zvonea iniţial), iar chipsetul quad-core Exynos 4412 funcţionează la 1.4 GHz. De asemenea, Galaxy Note II este oferit în variante cu 16 GB şi 32 GB memorie internă şi conectivitate 3G / 4G LTE.

Sistemul de operare livrat este Android 4.1.1 Jelly Bean.

Pentru imagini de prezentare şi lista completă cu specificaţii mai avem de aşteptat doar până mâine, când Samsung va prezenta oficial noul smartphone Galaxy Note II.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult