Bend Phone – un concept destul de fantasmagoric

11.08.2008
Bend Phone – un concept destul de fantasmagoric

Bend Phone este un concept de telefon mobil care mai mult ca sigur nu va reuşi să evolueze către stadiile superioare de proiectare. Aceasta pentru că autorul frumoasei schiţe a considerat că în corpul dispozitvului poate fi ascunsă o cameră foto de dimensiuni mari, alături de un al doilea ecran senzitiv. Ambele ies la iveală printr-un mecanism de culisare pe care personal nu-l văd realizabil.

Bend Phone

Mai mult decât atât, construcţia uşor curbilinie presupune utilizarea unei tehnologii complexe (similare cu cea folosită la proiectul Microsoft Sphere) sau un display OLED flexibil, ceea ce nu este imposibil dar deocamdată nu există producători care să integreze încă această tehnologie în produse finite. LG, Philips, Samsung şi Sony au prezentat astfel de prototipuri anul trecut.

Bend Phone

Poate că designerul rus are prea multă imaginaţie, ceea ce nu este deloc un lucru rău, doar că ideea lui ar putea deveni o realitate odată cu apariţia revoluţionarului Nokia Morph, iar atunci oare cine s-ar mai uita după un astfel de telefon?

Bend Phone

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News