BenQ C30 – telefonul muzical “clasic”

24.09.2007
BenQ C30 – telefonul muzical “clasic”

După ce BenQ a oferit informaţii despre un smartphone şi un MID (dispozitive sofisticate), la sfârşitul săptămânii trecute s-a evidenţiat cu un music-phone, BenQ C30.

Muzicalul BenQ C30 reprezintă mai degrabă o întoarcere în timp, la momentul când telefoane gen Nokia 6230, cu player audio, camera VGA şi card de memorie, făceau ravagii printre gadgetari. Astăzi nu mai impresionează pe nimeni.

În orice caz, BenQ C30 vine cu un design interesant, şi anume poziţionarea tastelor dedicate audiţiei chiar pe partea superioară a carcasei, acolo unde îşi au locul de obicei butonul de pornit / oprit sau port-ul infraroşu. Astfel, navigarea prin “tonomat” se face mai lejer, mai ales dacă obişnuieşti să-l porţi în buzunar.

BenQ a dotat mobilul cu o cameră foto VGA (640 x 480 pixeli), probabil pentru a fi siguri de adjudecarea premiului “cea mai proastă cameră foto de pe un telefon – ediţia 2007”, cu al lor C30. Nu doar camera e sub orice critică ci şi ecranul, cu ai lui “îngrijorători” 128 x 160 pixeli. În rest, mai merită spus că, dacă te hotărăşti să-i măreşti capacitatea de stocare cu un card de memorie, acela trebuie să fie microSD de maxim 1 GB. Mai mult nu vrea.

Noul BenQ C30 va fi disponibil în Asia şi Europa (limitat de banda GSM 900/1800) la un preţ foarte accesibil, până la urmă este un gadget destinat tinerilor cu job-uri de vară.

BenQ C30

Urmărește Go4IT.ro pe Google News