Bill Gates și-a schimbat telefonul Galaxy Z Fold3. Modelul la care a trecut

12.01.2023
Bill Gates și-a schimbat telefonul Galaxy Z Fold3. Modelul la care a trecut
Foto: Shutterstock

Bill Gates folosea anul trecut un telefon pliabil Galaxy Z Fold3. Miliardarul este un utilizator cunoscut de modele Samsung, pe care le preferă deoarece marca asiatică are o relația apropiată cu compania pe care el a cofondat-o.

Majoritatea modelelor produse de sud-coreeni vin cu aplicații Microsoft, precum OneDrive sau Office, preinstalate. Totodată, se știe faptul că Gates se ține departe de produsele Apple.

Recent, Bill Gates a participat la o nouă sesiune AMA pe Reddit, unde a fost întrebat ce telefon folosește. Miliardarul a spus că a trecut la un nou model, tot pliabil. Terminalul este Samsung Galaxy Z Fold4. Gates l-a primit cadoul de la președintele Samsung, Lee Jay-Yong, când a vizitat Coreea de Sud.

„Bineînțeles, folosesc Outlook și am o mulțime de software Microsoft pe el. Datorită mărimii ecranului nu folosesc o tabletă, ci doar telefonul și un PC portabil – o mașină cu Windows”, a scris Gates pe Reddit.

El a mai spus că la birou are un sistem all-in-one Surface Studio și că tot acolo se găsesc mai multe whiteboard-uri inteligente Surface Hub.

Bill Gates a fost președintele consiliului director al Microsoft până în 2014. Astăzi, el oferă consultanță pentru dezvoltatorul Windows și Office, se ocupă cu acțiuni caritabile și găsirea de modalități pentru combaterea problemelor climatice.

Citește și: 10 previziuni incredibile făcute de Bill Gates înainte de anul 2000

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult