Black Shark 4, confirmat pentru lansare. Noul smartphone de gaming vine cu încărcare rapidă la 120W

11.01.2021
Black Shark 4, confirmat pentru lansare. Noul smartphone de gaming vine cu încărcare rapidă la 120W

Xiaomi confirmă lansarea noului Black Shark 4 în viitorul apropiat, echipat cu cel mai rapid sistem de încărcare din industrie, capabil să livreze în mod optimizat până la 120W prin cablul USB-C.

Potrivit invitației distribuită pe rețeaua de socializare Weibo, noul smartphone de gaming vine echipat cu un acumulator de 4500 mAh și poate fi încărcat de la 0-100% capacitate în mai puțin de 15 minute.

Black Shark 4

Afirmația este chiar mai îndrăzneață decât implică „eticheta” 120W folosită pentru a reflecta puterea maximă de încărcare. Spre exemplu, actualul flagship Xiaomi Mi 10 Ultra promite 23 de minute timp de așteptare pentru încărcare 0-100%, transformată în aproximativ 26 minute timp de așteptare măsurat în condiții de utilizare reală.

Putem doar presupune că Black Shark 4 dispune de un sistem de răcire și mai avansat, sau alte inovații pe partea tehnologiei acumulatorilor, facilitând susținerea unui curent de alimentare ridicat pentru mai mult timp.

Probabil că noul smartphone va avea și o versiune PRO, ambele venind echipate cu platforma Snapdragon 888 de la Qualcomm, cel mai puternic „system on a chip” mobil de pe piaţă, conectivitate 5G, camere foto performante și ecran optimizat pentru jocuri.

Deocamdată, producătorul Xiaomi nu a fixat o dată de lansare precisă, dând doar de înțeles că așteptarea nu va dura prea mult.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult