BlackBerry KEY2, disponibil în Romania

BlackBerry KEY2, disponibil în Romania

BlackBerry KEY2 este primul smartphone al producătorului canadian echipat cu sistem dual-camera. Dispozitivul oferă o evaluare generală a securităţii dispozitivului, precum şi o modalitate simplă de a vedea modul în care aplicaţiile pot accesa datele personale.

BlackBerry KEY2 este disponibil în oferta Vodafone România cu preţul de 39 euro la abonamentul Red 39. Alternativ, noul smartphone poate fi achiziţionat şi la pachet retail cu preţul de 649 euro. BlackBerry KEY2 include facilităţi de securitate avansate, cum ar fi browserul Firefox Focus dezvoltat de Mozilla, care permite sesiuni de navigare web nedetectabile.

Camera foto de 12MP îmbunătăţeşte reglarea automată a balansului de alb, dispune de auto focus mai rapid şi o stabilitate a imaginii mai bună. În ceea ce priveşte designul, smartphone-ul are un cadru din aluminiu care combină o tastatură inteligentă reproiectată cu un ecran tactil de 4.5”.

BlackBerry KEY2  este livrat cu versiunea Android 8.1 Oreo şi include un acumulator de 3500 mAh, asistat cu funcţie de încărcare rapidă şi alte optimizări menite să crească autonomia oferită. Configuraţia include procesor octa-core, 6GB memorie RAM şi 64GB capacitate de stocare.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult