BlackBerry pregăteşte un nou telefon de lux care poartă semnătura Porsche Design

12.11.2013
BlackBerry pregăteşte un nou telefon de lux care poartă semnătura Porsche Design

Acum doi ani, când era încă unul dintre producătorii importanţi de telefoane mobile, compania BlackBerry îşi permitea extravaganţa de a experimenta cu telefoane cu finisaje de lux şi preţuri extrem de piperate. Aflată într-un moment extrem de dificil, BlackBerry crede că astfel de produse ar mai avea totuşi o şansă, deşi structura clientelei sale s-a schimbat foarte mult.

Acum doi ani, compania a lansat terminalul Porsche Design P9981, o versiune îmbunătăţită a modelului Bold 9900, vârful său de gamă de la acea vreme. Modelul Porsche Design aducea în plus un capac acoperit cu piele naturală, o carcasă fabricată integral (incluzând aici şi tastatura) din oţel inoxidabil şi o interfaţă software particularizată, însă şi preţul cerut era pe măsură: circa 2000 de dolari.

Conform unei surse vietnameze, care oferă chiar şi un scurt film de prezentare, BlackBerry pregăteşte un nou model care va purta semnătura companiei de design Porsche Design. Telefonul Porsche Design BlackBerry P9982 va fi bazat pe primul telefon BlackBerry OS 10 care a fost lansat, adică pe modelul Z10, dar va aduce forma specifică a modelului anterior Porsche şi un capac fabricat din piele naturală.

Dacă informaţiile se vor dovedi corecte, viitorul model conceput de Porsche Design ar urma să fie lansat undeva către finalul acestui an, preţul urmând să fie de circa 2000 de dolari.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News