BlackBerry Priv – prezentare video şi specificaţii complete

Primul telefon BlackBerry cu Android este probabil şi cel mai discutat subiect la bursa zvonurilor, abundenţa de informaţii dezvăluite periodic de surse apropiate companiei alimentând imaginaţia fanilor. Însă de data aceasta dezvăluirile par să provină din surse oficiale, conţinând lista completă cu specificaţii, preţul şi data la care va fi asigurată disponibilitatea în magazine.

Surprins pentru scurt timp în oferta magazinului britanic Carphone Warehouse,  BlackBerry Priv este listat cu preţul de 580 lire sterline în pachet fără abonament. O altă captură de ecran surprinde versiunea pentru Statele Unite şi Canada a dispozitivului, listată cu preţul de 750 dolari şi termen de livrare începând cu data de 16 noiembrie 2015.

BlackBerry Priv - specificaţii complete dezvăluite înaintea lansării

Din punct de vedere al specificaţiilor, BlackBerry Priv este un smartphone high-end cu ecran QHD AMOLED de 5.4˝, motorizat de un chipset Snapdragon 808 oferind CPU hexa-core la 1.8GHz, ajutat cu 3GB memorie RAM. Telefonul oferă 32GB memorie internă şi slot microSD pentru expansiune, cameră foto de 18MP cu stabilizare optică şi funcţie de filmare 4K, conectivitate 4G LTE şi WiFi N/AC dual-band, respectiv un acumulator de 3410mAh ce promite până la 22.5 ore de utilizare în regim mixt.

Revenind la camera foto principală, aceasta beneficiază de un senzor optic cu tehnologie BSI (back-side-illuminated), cuplat unui obiectiv cu deschidere f/2.2 pentru sensibilitate crescută în condiţii de lumină slabă. Din păcate camera frontală cu rezoluţie 2 MP nu emite prea mari pretenţii, însă permite comunicarea prin apeluri video folosind rezoluţie 720p.

Din lista extinsă cu specificaţii mai aflăm şi că tastatura fizică are o lăţime de 72 mm şi se extinde de sub ecranul AMOLED pe o distanţă de 37mm. Cu o construcţie ceva mai elaborată decât un smartphone obişnuit fără tastatură fizică, BlackBerry Priv reuşeşte să păstreze grosimea carcasei la mai puţin de 1 cm (9,4 mm), dar greutatea de 192 grame este puţin cam mare pentru confort.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult
Recomandare video