Bullitt Group, compania care produce telefoanele CAT, va construi telefoane rezistente și pentru Motorola

11.02.2021
Bullitt Group, compania care produce telefoanele CAT, va construi telefoane rezistente și pentru Motorola

În curând vom vedea pe piață și smartphone-uri Motorola din categoria „rugged”, rezistente la șocuri, la temperaturi extreme și contact cu diverse substanțe. Bullitt Group, compania care construia telefoane rezistente și pentru Caterpillar (CAT), a obținut o licență din partea producătorului american de smartphone-uri pentru a construi astfel de dispozitive și sub brandul Motorola.

Motorola a oferit licența pentru telefoane rezistente către Bullitt Group, companie cu experiență în domeniu

Compania Bullitt a anunțat parteneriatul printr-un comunicat de presă în care menționează că este vorba despre o înțelegere pe termen lung și exclusivă. Asta înseamnă că Motorola nu va produce alte telefoane rezistente fără implicarea Bullitt, iar brandul Motorola nu va fi folosit de alte companii decât cele două deja implicate pe piața de smartphone-uri.

„Aceasta este o alianță strategică, care permite Bullitt să aplice expertiza sa asupra portofoliului de produse de la Motorola. Motorola a inventat telefonul mobil și rămâne unul dintre cele mai importante brand-uri din lume. Să primim încrederea Motorola pentru a crea un portofoliu de telefoane rezistente este o dovadă a afacerii excepționale pe care Bulitt a construit-o în ultimii 11 ani”, a declarat Dave Floyd, co-fondator Bullitt.

Dave Caroll, Directorul Executiv al diviziei de Parteneriate Strategice de Brand din cadrul Motorola, a avut de asemenea un mesaj optimist:

„Bullitt s-a remarcat ca lider pe piața de mobile rezistente. Aceste dispozitive au un public larg, de la fani ai drumețiilor în aer liber și aventurieri la clienți obișnuiți care doar își doresc telefoane ultra-rezistente. Abia așteptăm să lucrăm cu Bullitt pentru a îmbunătăți rezistența produselor noastre, lucru care va permite Motorola să aibă o prezență pe un segment nou, în creștere, în rândul utilizatorilor de telefoane mobile.”

Având în vedere că noul parteneriat abia a fost stabilit, probabil că va mai dura o perioadă până când vom vedea primele produse rezultate din această alianță. Cele două companii au promis detalii mai multe în viitorul apropiat, înainte de finalul acestui trimestru.

sursa: Android Police

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult