Când se lansează LG G3 şi ce aduce nou modelul G2 Pro pregătit pentru luna februarie

Când se lansează LG G3 şi ce aduce nou modelul G2 Pro pregătit pentru luna februarie

În timp ce Samsung face ultimele pregătiri pentru Galaxy S5, LG încearcă să mai câştige ceva timp cu o variantă îmbunătăţită a terminalului LG G2 lansat în a doua jumătate a anului trecut. Pregătit pentru luna februarie, noul G2 Pro ar trebui să ajungă pe piaţă cu o lună mai devreme decât competitorul produs de Samsung.

Deşi lista completă a specificaţiilor pentru acesta nu este cunoscută, surse apropiate companiei vorbesc despre înlocuirea chipsetului Snapdragon 800 cu mai performantul Snapdragon 805. Camera foto ar urma să primească sistem de stabilizare optică a imaginii, dar cea mai de efect schimbare va fi însă ecranul, aşteptat să ofere rezoluţie QHD (2560×1440) întinsă la o diagonală de 5.9 inch.

LG G2

Dezvăluit în presa sud-coreeană, LG G3 ar urma să fie lansat la mai puţin de un an după predecesorul său, mai exact în data de 17 mai. Din păcate detaliile oferite sunt şi mai puţine, sursa menţionând doar folosirea unui ecran cu diagonală de până la 5.5 inch şi rezoluţie QHD.

Dacă zvonurile se confirmă, atât modelul G2 Pro cât şi viitorul LG G3 vor avea ecrane mai mari decât alternativele pregătite de Samsung şi Sony. Rămâne de văzut dacă asta va constitui sau nu un avantaj pentru noua serie LG.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult