Când se lansează seria Xiaomi Mi 10T și cât vor costa aceste modele

23.09.2020
Când se lansează seria Xiaomi Mi 10T și cât vor costa aceste modele

Xiaomi a anunțat oficial data la care va face prezentarea modelelor din gama Mi 10T. Cele trei smartphone-uri sunt așteptate să acopere segmentele de piață mid-range premium, high-end și segmentul premium superior, toate la un preț mai mic decât cel al concurenței directe din piață. Prețul este un subiect destul de interesant pentru aceste trei modele, întrucât zvonurile de până acum s-au tot contrazis, unele sugerând că telefoanele vor fi semnificativ mai scumpe decât cele din generațiile precedente.

Xiaomi va transmite live lansare Mi 10T

Seria Xiaomi Mi 10T va fi prezentată pe 30 septembrie la ora 14 a României și va putea fi urmărită online. În cadrul prezentării sunt așteptate Mi 10T Lite, un model mid-range echipat chiar cu noul chipset Snapdragon 750G, Mi 10T, varianta high-end, și Mi 10T Pro, modelul de top, care are și câteva specificații hardware din gama de dispozitive „Ultra”.

Modelul de top este așteptat cu un display cu rezoluție Full HD+, 144 Hz și un panel LCD, o baterie de dimensiuni generoase și o cameră principală cu senzor de 108 megapixeli. Modelul standard Xiaomi Mi 10T va beneficia de un senzor foto de 64 megapixeli și probabil că va arăta și va funcționa în rest într-un mod similar cu modelul de top. Procesoarele pentru ambele modele sunt Snapdragon 865, nu varianta „Plus”.

Prețurile acestor dispozitive vor fi însă destul de avantajoase, având în vedere specificațiile oferite. Noile informații sugerează un preț de pornire de 300-330 de euro pentru Xiaomi Mi 10T Lite, 500 euro pentru Xiaomi Mi 10T și 600 de euro pentru modelul de top, Mi 10T Pro. Desigur, vor exista și variante puțin mai scumpe, precum un Xiaomi Mi 10T Pro la 650 euro, într-o configurație cu 8 GB RAM și 256 GB.

Toate aceste modele vor rula din fabrică probabil MIUI12, bazat însă tot pe Android 10, nu pe noul Android 11.

sursa: GSM Arena

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult