Carcasă de 7.6 mm grosime pentru iPhone 5?

Carcasă de 7.6 mm grosime pentru iPhone 5?

Dacă până acum ştiam despre viitorul iPhone că vine echipat cu un ecran wide de 4 inch, acum ştim şi dimensiunile exacte ale carcasei.

Carcasă de doar 7.6 mm grosime pentru iPhone 5?

Potrivit informaţiilor publicate într-un ziar din China, alături de noi imagini cu ceea ce pare a fi versiuea allbă de iPhone 5, carcasa acestuia măsoară un confortabil 7.6 mm grosime. Altfel spus, iPhone 5 este cu 1.4 mm mai subţire decât iPhone 4S, iar asta în ciuda folosirii unui ecran mai mare. Potrivit aceluiaşi ziar, dimensiunile exacte sunt 123.86×58.47×7.6 mm, astfel că noul iPhone este cu 8,63 mm mai lung decât iPhone 4S şi probabil puţin mai greu.

Dacă zvonurile se adeveresc, Apple va anunţa oficial succesorul lui iPhone 4S în data de 12 septembrie, urmând ca acesta să fie livrat împreună nu noul sistem de operare iOS 6.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult