Carcasă din piele artificială pentru Samsung Galaxy S4 şi S4 mini (update)

Carcasă din piele artificială pentru Samsung Galaxy S4 şi S4 mini (update)

Pentru a revigora puţin două modele destul de importante, Samsung a oferit o nouă opţiune pentru carcasa lui Galaxy S4 şi Galaxy S4 mini. Ele vor putea fi cumpărate acum în format Black Edition, cu capac din piele artificială, aşa cum am văzut la Samsung Galaxy Note 3. Aşa cum era de aşteptat, producătorul nu a schimbat nimic în carcasă. Fostul top de gamă cu ecran full HD de 5” are un chipset Qualcomm Snapdragon 600. Cât despre modelul mini, acesta vine cu un ecran de 4.3” fără rezoluţie HD şi cu chipset inferior, mai precis Snapdragon 400. Versiunea Black Edition rezolvă într-un fel o problemă pe care am semnalat-o la cele două terminale: capacul din plastic lucios se murdăreşte repede de amprente.

Samsung Galaxy S4 Black Edition

Noul capac al lui Samsung Galaxy S4 Black Edition aduce un pic de exclusivitate în plus terminalului. Nu ştim dacă Samsung va oferi şi alte culori ulterior. Momentan, Black Edition înseamnă o carcasă neagră. Noua versiune va ajunge pe mai multe pieţe din Europa în luna februarie. Preţurile nu au fost menţionate, însă este posibil ca Samsung Galaxy S4 Black Edition şi Samsung Galaxy S4 mini Black Edition să coste puţin mai mult decât modelele standard.


Update

Apărute pentru prima oară în atenţia publicului acum o săptămână, versiunile Black Edition ale terminalelor Samsung Galaxy S 4 şi Galaxy S 4 Mini au fost anunţate în mod oficial de către Samsung. Pe lângă capacul posterior împrumutat de la Galaxy Note 3, versiunile noi ale celor două cunoscute telefoane vor veni însoţite de wallpapere, tonuri de apel, căşti, cabluri de date şi încărcătoare particularizate. Preţurile acestor două noi versiuni nu au fost momentan anunţate.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News