Care ar putea fi prețul posibil al noului Galaxy Z Flip5

15.07.2023
Care ar putea fi prețul posibil al noului Galaxy Z Flip5

Prețul noului Galaxy Z Flip5 ar fi scăpat pe internet. Compania organizează un concurs în care oferă premii zece unități ale noului telefon pliabil, care urmează să fie lansat peste două săptămâni, iar regulamentul oficial al competiției este deja disponibil online în format PDF. Astfel, știm acum dintr-o sursă destul de oficială cât ar putea costa Galaxy Z Flip5 în magazine odată ce va fi listat în magazinele, pe 26 iulie, data la care are loc și evenimentul Unpacked.

Galaxy Z Flip5 va fi mai scump cu 200 de euro

Concursul menționat în PDF-ul publicat de Samsung (care va rula de pe 26 iulie pe 2 august) menționează că valoarea totală a premiilor acordate, este de 65.990 lei. Întrucât sunt 10 telefoane puse în joc, putem deduce că valoarea unui singur telefon ar fi de 6.599 lei. Varianta de telefon menționată este SM-F721BZAGEUE în culoare „Graphite” și stocare de 256 GB. Având în vedere că știm deja că va exista și o variantă de 128 GB din leak-uri similare din alte regiuni, putem deja să intuim că va mai exista o variantă de aproximativ 6.000 lei, de intrare în gamă.

samsung galaxy z flip5 pdf

Anul trecut, Galaxy Z  Flip4 a fost lansat la un preț de 5.699 lei, în varianta de 256 GB, ceea ce sugerează că vom avea parte de o scumpire de aproximativ 200 de euro de la generație la generație. Erau deja așteptate scumpiri pentru dispozitivele Samsung, însă diferența de preț este una mai mare decât ne-am fi așteptat.

Cel mai probabil însă, cei care vor cumpăra noile pliabile de la Samsung la lansare nu vor trebui să plătească atât pentru ele. În campania de pre-comandă pentru seria Galaxy S23, compania a oferit în România upgrade la varianta următoare de stocare la același preț, deci cei care comandau de 256 GB, primeau la același preț varianta de 512 GB. În alți ani, au fost oferite bonusuri de pre-comandă, precum căști Galaxy Buds gratuite sau vouchere care puteau fi folosite pentru cumpărarea de accesorii.

sursa: Twitter

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult