Carl Pei, CEO-ul Nothing, a realizat un review pentru Galaxy S23 Ultra. VIDEO

17.04.2023

Carl Pei, CEO și co-fondator Nothing, s-a apucat de câteva luni de review-uri de telefoane, oferind o perspectivă unică în industria de tehnologie asupra celor mai recente produse din piață. Pei a realizat până acum review-uri pentru iPhone 14 Pro și OnePlus 11, iar acum vorbește despre Galaxy S23 Ultra, flagship-ul celor de la Samsung. Concluziile sale sunt cel puțin interesante, întrucât pe de-o parte recomandă telefonul, dar pe de altă parte explică și de ce nu i-ar plăcea personal să îl folosească.

Galaxy S23 Ultra nu este un upgrade destul de mare față de S22 Ultra, în viziunea lui Carl Pei

Pei spune că diferențele dintre Galaxy S22 Ultra și S23 Ultra nu sunt destul de mari pentru a susține un upgrade generațional, ceva ce am găsit și noi în review-ul noului flagship din urmă cu câteva luni. Cele două telefoane sunt aproape identice la prima vedere, cu doar mici îmbunătățiri la nivel de design și capabilități.

CEO-ul Nothing spune că acesta are un set de camere excelente și că acesta ar trebui să fie un capitol la care compania sa ar trebui să mai lucreze pentru realizarea modelului Nothing Phone (2). De asemenea, acesta se plânge de software-ul Samsung, care nu a evoluat foarte mult în ultimii ani, și care vine cu 35 de aplicații preinstalate în plus, față de cele de la Google. În comparație, Nothing are doar trei aplicații preinstalate extra.

De asemenea, Pei nu este impresionat de S-Pen, elementul care scoate acest telefon în evidență față de toate celelalte dispozitive din gama flagship. Acesta spune că este mai confortabil să scrie pe hârtie decât să noteze cu S-Pen-ul pe ecran, însă a lăudat faptul că Samsung a integrat multe funcții software pentru acest accesoriu. Totuși, notează că S-Pen-ul ocupă mult spațiu la interior și adaugă la capitolul greutate, făcând telefonul unul dintre cele mai mari și mai grele din piață, ceva ce unii utilizatori probabil că nu ar aprecia.

Desigur, mai intervine și prețul, acesta făcând comparația între S23 Ultra și Nothing Phone (1), glumind că poți cumpăra trei telefoane Nothing pentru prețul unui Samsung de top. Desigur, vorbim despre praguri diferite de performanță și categorii diferite de utilizatori.

Nothing pare că își extinde gama de produse, lansând recent căștile Nothing Ear (2), cu multe îmbunătățiri la nivel hardware și anunțând un parteneriat cu Qualcomm pentru utilizarea unui chipset Snapdragon 8 pe următorul Phone (2). Deja ne apropiem de aniversarea de un an de la lansarea Phone (1), deci probabil că vom vedea un anunț oficial în acest sens în viitorul apropiat.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult