Ce telefoane pregăteşte Sony Ericsson pentru 2009

20.10.2008
Ce telefoane pregăteşte Sony Ericsson pentru 2009

Deşi mai sunt mai bine de 2 luni până vom trece în 2009, ca de obicei, zvonurile preced cu mult veştile oficiale. Aşa se face că se ştiu de pe acum câteva telefoane ce vor fi lansate anul viitor de cei de la Sony Ericsson. E drept, informaţiile sunt limitate şi nu se cunosc decât numele de cod, nu şi cele oficiale, pentru majoritatea modelelor.

Sony Ericsson Rika

Din câte se pare, Sony Ericsson Rika va fi un slider care va face parte din seria Walkman. Arată bine şi se încadrează de minune, ca şi design, în seria amintită. Tot ce se ştie la ora actuală despre Rika este că va oferi suport 3G şi va avea două camere, dintre care una pentru apeluri video.

 Sony Ericsson Rika

Sony Ericsson W305

Conform zvonurilor Sony Ericsson W305 ar trebui să fie lansat chiar la începutul anului viitor. Şi el va face parte din seria Walkman, doar că va fi un terminal low-end ce va nu va costa foarte mult. Va avea la dispoziţie o cameră foto de 2 MP, un ecran de 176 x 220 pixeli şi două difuzoare.

La fel ca Rika, W305 va fi de tip slider, cu butoane dedicate player-ului audio şi taste alfanumerice standard.

 Sony Ericsson W305

Sony Ericsson Kate

Kate va fi urmaşul popularului K750. Doar că în plus faţă de acesta Kate va avea câte atuuri importante. Printre acestea camera foto de 5 MP cu autofocus şi bliţ Xenon. Suportul HSDPA va fi şi el prezent la datorie pentru cei care au prins gustul Internetului pe telefon.

Zvonurile sunt ceva mai neclare în legătură cu suportul GPS. Unele dau ca sigură lipsa acestuia, în timp ce altele susţin că Sony Ericsson Kate va avea şi GPS.

Sony Ericsson Kate 

Sony Ericsson Yue

Sony Ericsson Yue va fi un candybar din seria Cybershot, cu o cameră foto de doar 3.2 MP. Ecranul va fi cam mic, doar 1.9 inch. Alte informaţii nu există la această oră legate de Sony Ericsson Yue, ci doar că este posibil să apară pe piaţă în primul trimestru al lui 2009.

Sony Ericsson Filippa

Şi Filippa va face parte din seria Cybershot, doar că nu se ştie nici măcar ce rezoluţie va avea camera foto a acestuia. În schimb, se ştie că va putea realiza fotografiile automat când va detecta zâmbetul subiectului (Smile Shutter) şi va beneficia de sistemul Face Detection.

Sony Ericsson Filippa va fi lansat în 2009 în 3 nuanţe numite Noble Black, Sincere Silver şi Precious Peach.

Sony Ericsson Frances

Deşi nu există nicio imagine cu Sony Ericsson Frances se spune că acesta va arăta foarte bine. Despre dotări nu se ştie decât că va avea aceleaşi funcţii ale camerei ca Filippa: Face Detection şi Smile Shutter. În plus, Frances va avea şi GPS.

Sony Ericsson Athena

În fine, utlimul telefon Sony Ericsson despre care se ştie la această oră că va fi lansat în 2009 este Athena. Tot ce se cunoaşte despre acesta este că va fi un candybar cu dotări medii ce va fi anunţat în primul trimestru. Din păcate, nu există nicio imagine cu Sony Ericsson Athena.

Din această listă de 7 telefoane lipsesc terminalele de top. Acestea se vor alfa cu siguranţă în planul pentru 2009 al producătorului japonezo-suedez. Probabil că anul viitor Sony Ericsson va lansa aproximativ 10 terminale.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News