Cel mai ieftin smartphone cu 4 GB memorie RAM costă 56 de dolari

08.05.2020
Cel mai ieftin smartphone cu 4 GB memorie RAM costă 56 de dolari

Cel mai ieftin smartphone din lume cu 4 GB memorie RAM este modelul Global 9T Pro, disponibil pe Aliexpress la prețul de 56 de dolari.

Telefonul dispune de un chipset entry-level MediaTek MT6580, cu procesor quad-core, care oferă doar conectivitate 3G. Totuși, producătorul susține, pe site, că acesta este un telefon 4G.

Global 9T Pro mai oferă, potrivit paginii de pe Aliexpress, un ecran LCD cu diagonala de 5,5 inchi, cameră principală de 13 MP (plus una frontală de 5 MP), capacitate de stocare internă de 64 GB, baterie de 3.000 mAh și suport dual-SIM. Global 9T Pro are o singură cameră pe spate, deși în imagini apar trei. Două sunt, probabil, false.

Este greu să recomanzi un astfel de model, deoarece producătorul este necunoscut. Cei care doresc un chilipir ar trebui să se uite mai degrabă la modelul Leagoo T8S, care costă cu 8 dolari mai mult și vine de la o marcă mai de încredere. Dispozitivul are un ecran cu diagonala de 5,5 inchi (Full HD), procesor octa-core, cameră duală (senzorul principal este Sony), senzor pentru amprentă, 4 GB memorie RAM, capacitate de stocare internă de 32 GB și baterie de 3.050 mAh.

Dispozitivul Leagoo mai oferă suport pentru card micro-SD și dual-SIM.

Cel mai ieftin smartphone cu 4GB memorie RAM disponibil în cel mai mare magazin online din România, eMAG, este Leagoo M13. Telefonul rulează Android 9, are ecran de 6,1 inchi, capacitate de stocare internă de 32 GB, baterie de 3.000 mAh și cameră duală. Modelul este oferit la prețul de 470 de lei.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult