CEO-ul OnePlus a dezvăluit data la care va fi anunțată seria OnePlus 9

01.03.2021
CEO-ul OnePlus a dezvăluit data la care va fi anunțată seria OnePlus 9

Modelul OnePlus 8T nu a fost lansat în urmă cu foarte mult timp pe piață, însă producătorul chinez deja se pregătește de lansarea următoarei serii de telefoane. Dacă seria 8T s-a bucurat de un singur telefon, ne așteptăm ca pentru gama OnePlus 9 să primim cel puțin trei modele noi, conform zvonurilor, cât și un parteneriat cu un producător celebru de camere foto. Pete Lau, CEO-ul OnePlus, a rupt astăzi, 1 martie, tăcerea și a dezvăluit data la care noua serie va fi anunțată în mod oficial.

OnePlus 9 Pro ar putea folosi camere Hasselblad

Pe contul său de Twitter, Pete Lau a publicat o fotografie cu planeta Pământ văzută de pe Lună, cu mesajul „Something new is on the horizon” (Ceva nou este la orizont), cât și cu o dată la care vom afla mai multe. Astfel, ne putem aștepta la dezvăluirea oficială a seriei OnePlus 9 pe 8 martie, peste fix o săptămână de la această dezvăluire.

Totuși, fotografia în cauză oferă un detaliu în plus despre camerele foto. Probabil că telefoanele OnePlus 9 nu vor beneficia de un „space zoom” similar cu cel de pe telefoanele Samsung, însă ar putea beneficia de pe urma unuia dintre cele mai faimoase branduri de fotografie: Hasselblad. O fotografie similară a fost realizată cu o cameră foto Hasselblad în cadrul misiunii Apollo 8, iar leak-urile anterioare sugerează că OnePlus 9 Pro, cel puțin, va fi echipat cu optică și/sau tehnologie Hasselblad.

Hasselblad este o companie cu origini suedeze, specializată în realizarea de camere foto pe format mediu, care a fost cumpărată în 2017 de către producătorul de drone și echipamente foto și video chinezesc DJI. De altfel, drona Mavic 2 Pro este prima din portofoliul companiei cu branding Hasselblad.

Cele trei modele de telefoane așteptate în cadrul anunțului de pe 8 martie sunt OnePlus 9 Pro, cu încărcare wireless la 45W, procesor Snapdragon 888 și ecran 1440p de 6,78” la 120 Hz, modelul OnePlus 9 standard cu ecran de 6,55”, 120 Hz și rezoluție 1080p, cât și modelul OnePlus 9R sau OnePlus 9 Lite, cu procesor Snapdragon 865.

sursa: Twitter

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult