Cinci motive pentru a face o asigurare telefon pentru smartphone-ul tău

02.11.2021
Cinci motive pentru a face o asigurare telefon pentru smartphone-ul tău

Știai că prețul mediu al unui smartphone crește cu procente mari în fiecare an? Cu prețuri din ce în ce mai mari de pe piață, nu este de mirare că oamenii încearcă să-și păstreze telefoanele cât mai mult posibil.

Ești genul de persoană care a deteriorat sau a pierdut un telefon în trecut și a trebuit să se grăbească să-l înlocuiască la prețul total? Ești mereu îngrijorat de spargerea ecranului sau de scăparea telefonului în apă? Ar trebui să iei în considerare o asigurare telefon.

Încă nu ești pe deplin convins că merită? Citește mai departe pentru cele cinci motive pentru care ar trebui să investești într-o asigurare telefon.

1. Poți cumpăra asigurare după ce ți-ai cumpărat smartphone-ul

Majoritatea vânzătorilor te vor informa despre planurile lor de asigurare telefon în momentul vânzării. Dar este posibil să fi fost prea concentrat pe cumpărarea și configurarea noului telefon pentru a lua în considerare asigurarea.

Majoritatea furnizorilor îți vor permite să adaugi asigurare la planul tău tarifar în termen de 30 de zile de la activare sau reînnoire. De obicei, poți face acest lucru chiar și prin telefon sau online.

Deci, dacă ai cumpărat recent un telefon fără un plan de protecție, acționează acum. Nu vrei să ratezi fereastra de oportunitate doar pentru a sfârși prin a strica sau pierde telefonul în câteva luni. A fi proactiv este întotdeauna mai bine decât a fi reactiv.

2. Asigurarea este mai fiabilă decât un mobil bun

Știm că există nenumărate opțiuni de huse de telefon disponibile în ziua de astăzi. Și multe mărci sunt comercializate ca produse care oferă o protecție deosebită. Totuși, deși o husă bună poate ajuta la protejarea telefonului, nu poți preveni complet deteriorarea.

Nicio husă nu îți poate face telefonul complet impermeabil sau indestructibil. Și o husă nu poate împiedica furtul sau pierderea telefonului tău. Cel mai bun pariu ar putea fi să investești într-unul dintre cele mai bune dispozitive de protecție pentru telefon și într-un plan de asigurare telefon de la Emag.

3. Asigurarea este mai accesibilă decât crezi

Pierzi deja o sumă decentă de bani pe cumpărarea noului tău telefon. Chiar dacă utilizezi un abonament, costurile se pot adăuga și pot fi copleșitoare.

Planurile de asigurare sunt de fapt mai accesibile decât ai putea presupune. Mulți furnizori oferă câteva opțiuni de plan de asigurare, așa că cu siguranță va fi unul care să se potrivească nevoilor și bugetului tău.

Valoarea asigurării se extinde și la calitatea reparației. Multe companii de reparații de telefoane oferă servicii care sunt costisitoare sau nesigure. Planul de asigurare telefon potrivit te poate ajuta să te asiguri că telefonul tău primește o reparație corespunzătoare la un preț corect.

4. Depunerea unei reclamații este simplă

Ai avut vreodată un accident de mașină și a trebuit să depui o cerere de asigurare? Procesul a fost probabil lung și stresant. Din fericire, acesta nu este cazul când vine vorba de daune de asigurare telefon.

Nu lăsa frica de procesul de reclamație să te împiedice să îți protejezi smartphone-ul cu asigurare. Majoritatea companiilor doresc ca procesul să fie cât mai simplu posibil pentru clienții lor. Poți depune o cerere în orice moment și nu va dura ore întregi pentru a finaliza procesul.

Dacă ți-ai pierdut sau avariat telefonul, trebuie doar să dai un apel rapid și ușor la operatorul tău pentru a depune reclamația. Vei răspunde la câteva întrebări și noul tău telefon ar trebui să sosească în două săptămâni sau mai puțin. În funcție de furnizor, poți chiar să îți ridici noul telefon înainte și în persoană.

5. Asigurarea acoperă lucruri pe care o garanție nu le are

Te gândești că, pentru că telefonul tău avea garanție, nu ai nevoie de asigurare? Este adevărat că majoritatea telefoanelor din ziua de azi au garanții de la producător. O garanție acoperă, în general, problemele și defecte mecanice ale software-ului, dar nu multe altele.

Unul dintre cele mai bune motive pentru a investi într-o asigurare telefon este că aceasta va acoperi ceea ce nu acoperă garanția.

Este puțin probabil ca o garanție să acopere daunele cauzate de neglijență sau accidente. Dacă telefonul este pierdut sau furat, nicio garanție nu va ajuta în aceste cazuri.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult