Cinci super telefoane multimedia, de la Germanos

22.09.2008
Cinci super telefoane multimedia, de la Germanos

Cu ocazia inaugurării noului sediu de pe şoseaua Bucureşti Ploieşti, Germanos a scos la rafturi cinci interesante telefoane multimedia care vor deveni disponibile chiar din această lună: Sony Ericsson W595, Motorola ZN5, Sony Ericsson W902, Sony Ericsson C905 şi Nokia N96. În perioada următoare va comercializa şi gadgetul all-in-one Samsung Omnia.

Deschidere magazin Germanos

Sony Ericsson W595 (849 RON), succesorul telefonului anului 2007 (Sony Ericsson W910), alătură îndrăgitului player Walkman 3.0 funcţia Shake Control şi difuzoarele stereo. În plus, vine cu o cameră foto mai performantă, de 3.15 MP. Accesul rapid la Internet este garantat de tehnologia HSDPA 3.6 Mbps.

Sony Ericsson W595

Motorola ZN5 (1149 RON) se laudă cu o cameră foto de 5 MP, cu autofocus, Xenon Flash şi lentile Kodak. Player-ul multimedia şi celelalte aplicaţii sunt construite pe o platformă Linux, animată de un procesor Freescale tactat la 500 Mhz. Tehnologia 3G, deşi absentă, este compensată de conectivitatea Wi-Fi 802.11 b/g/i.

Motorola ZN5

Sony Ericsson W902 (1499 RON) aduce la nivel înalt atât funcţionalitatea audio, cât şi cea foto. Deşi face parte din gama Walkman, camera de 5 MP cu autofocus, bliţ şi stabilizator de imagine nu este deloc de neglijat.

Sony Ericsson W902

Sony Ericsson C905Sony Ericsson C905 (1799 RON) este primul telefon cu cameră de 8.1 MP anunţat în Europa. Din această lună, îl vei putea achiziţiona şi renunţa la vechea cameră compactă. Obiectivul cu autofocus, bliţul Xenon, stabilizatorul de imagine şi tehnologia Face Detection sunt principalele facilităţi oferite fotografilor amatori care preferă un gadget multifuncţional în locul celor dedicate. C905 se va dovedi util şi la drum, acolo unde îl vei putea folosi pe post de ghid, activând modulul GPS. Player-ul multimedia este specific telefoanelor Walkman, iar conexiunea la Internet se face după bunul tău plac, prin 3G HSDPA sau Wi-Fi.

Nokia N96 (2499 RON) nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este un telefon complet, singurul neajuns fiind lipsa unui ecran tactil. Cei care nu pot trăi fără aşa ceva, se pot orienta către gama de telefoane inteligente cu touchscreen. Cele mai în vogă la ora actuală sunt desigur Samsung Omnia, HTC Touch Diamond şi HTC Touch Pro. Aşteptăm şi de la finlandezi un astfel de terminal, însă Nokia 5800 Tube se încăpăţânează deocamdată să iasă la iveală.

Nokia N96

Urmărește Go4IT.ro pe Google News