Conceptul Brix, asta vreau de la iPhone 2

29.08.2007
Conceptul Brix, asta vreau de la iPhone 2

Brix este unul din cele mai interesante concepte de telefoane mobile pe care le-am văzut în ultimul timp.

La prima vedere, Brix este doar un telefon aspectos. Folosind din plin avantajele date de o carcasă neagră lucioasă, ce inspiră parcă misticism, gadgetul are o faţă frontală alcătuită doar dintr-un ecran touchscreen. Nimic altceva nu se va găsi aici, nici un buton, nici măcar o boxă, nimic. Şi veţi vedea de ce…

Toate funcţiile telefonului vor fi accesibile prin intermediul touchscreen-ului. Soluţia este deja un succes demonstrat de iPhone-ul americanilor de la Apple. Funcţii de telefonie, mesagerie, navigare pe Internet, jocuri, toate sunt la doar o atingere distanţă. Cât despre multimedia… Abia aici excelează conceptul Brix.

Conceptul Brix

Având faţa frontală alcătuită dintr-un ecran, ce credeţi că se va întâmpla în momentul în care veţi conecta două sau mai multe Brix-uri între ele? Exact, ecranul se va expanda, software-ul creând o conexiune între dispozitive şi fişierele stocate pe acestea. Astfel, cu mai multe Brix-uri vom putea crea un ecran de dimensiuni considerabile, ideal pentru vizualizat filme, clipuleţe video sau pentru aplicaţii intercative. După cum vedeţi din imagini, combinaţiile sunt nenumărate. Putem crea un monitor mare iar unul din Brix-uri să îl folosim pentru a selecta ce dorim să apară pe ecran, sau pentru a afişa scorul la meciul pe care îl urmărim.

Gândiţi-vă numai câte întrebuinţări ar putea avea un astfel de dispozitiv… În plus, cu siguranţă ne-ar face mai sociabili, dornici de a ne întâlni cu prietenii noştri pentru a ne pune în comun Brix-urile. Cu funcţii GPS, WEB, Video, TV şi un jack audio, pe lângă cele GSM, Brix-ul va deveni accesoriul multimedia perfect.

Conceptul Brix

În plus, datorită relativei sale simplităţi în construcţie, am putea vedea un astfel de gadget în realitate cât de curând. Apple, cum ar fi ca Brix-ul să fie prefaţă a unui viitor iPhone 2!?!

Conceptul Brix

Conceptul Brix

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News