Concurs: Câştigă un telefon MOTORAZRmaxxV6 Ferrari cu go4it.ro

08.10.2007
Concurs: Câştigă un telefon MOTORAZRmaxxV6 Ferrari cu go4it.ro
Regulament Concurs
REGULAMENTUL CONCURSULUI

“Castiga un telefon Maxx V6 Ferarri Editie Limitata cu go4it.ro!”

Art. 1 Organizator

MEDIAPRO INTERACTIV S.A., cu sediul in Bucuresti, Str. Tudor Arghezi nr 3B, sector 2, inregistrata la Registrul Comertului nr. J40/11437/13.07.2006, avand codul unic de inregistrare 18850616.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfasurarii concursului, cu mentiunea ca eventualele modificari vor fi aduse la cunostinta participantilor si a publicului cu cel putin 24 de ore inainte de a intra in vigoare. Participantii vor fi instintati prin e-mail, iar publicul prin intermediul paginii de web pe care este publicat prezentul regulament.

Art. 2 Durata actiunii

Concursul “Castiga un telefon Maxx V6 Ferarri Editie Limitata cu go4it.ro!”

se deruleaza pe o perioada de 20 de zile, incepand din 25 Septembrie 2007, pana in 14 Oct 2007.

Art. 3 Conditiile de participare

Concursul se desfasoara exclusiv pe Internet, pe site-ul www.go4it.ro.

Are drept de participare orice vizitator care indeplineste toate conditiile de mai jos:

  • acceseaza in intervalul de concurs site-ul www.go4it.ro, identifica intrebarea concursului si transmite pe e-mail raspunsul la aceasta impreuna cu urmatoarele date de identificare: nume, prenume, seria si numarul actului de identitate.
  • este cetatean roman sau rezident pe teritoriul Romaniei la data inscrierii in concurs
  • este de acord cu publicarea numelui pe pagina web dedicata concursului precum si in revista tiparita Go4it.ro! in cazul in care este castigatorul concursului, conform legislatiei in vigoare
  • confirma ca a citit si a inteles prezentul Regulament Oficial si ca este de acord in totalitate cu termenii si conditiile precizate de acesta

Fiecare utilizator se va putea inscrie o singura data in cursa pentru concurs. Orice alt e-mail trimis de la acelasi utilizator nu va fi luat in considerare.

Se vor valida numai inscrierile utilizatorilor care raspund corect la intrebarea de concurs si care completeaza integral datele personale de identificare mentionate mai sus.

Nu au drept de participare angajatii trustului MediaPRO precum si rudele de gradul I ale acestora.

Dreptul de participare la concurs este anulat automat in situatia in care o persoana raspunde incorect la intrebarea de concurs sau furnizeaza date sau informatii false, eronate sau necorespunzatoare in completarea datelor personale.

Art. 4 Protectia datelor personale

Tuturor participantilor le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei.

Organizatorul va utiliza datele personale furnizate de catre participanti la inscrierea in concurs exlusiv in scopul anuntarii si idetificarii castigatorilor.

Art. 5 Modul de desfasurare a actiunii

Utilizatorii vor afla de concurs din banner-ul online de promovare a concursului, de pe homepage-ul site-ului www.go4it.ro si din macheta de promovare din revista tiparita Go4it!.

Participantii se vor inscrie la concurs intrand pe site-ul www.go4it.ro in sectiunea dedicata concursului. Participantii vor gasi in respectiva sectiune: intrebarea pentru concurs, raspunsul la intrebare si prezentul regulament.

Pentru inscrierea in concurs participantii vor trimite un e-mail la adresa [email protected] care va contine in mod obligatoriu: raspunsul la intrebare, numele, prenumele, localitatea de domiciliu, data nasterii, seria si numarul de buletin, adresa de e-mail, telefon.

Premiul va consta intr-un telefon mobil MOTORAZRmaxx V6 Ferrari Ediţie Limitată, in valoare de 1190.91 RON plus TVA.

Art. 7 Desemnarea si anuntarea castigatorilor

Câştigătorii vor fi stabiliţi prin tragere la sorti in prezenta unui juriu format din reprezentanti ai MEDIAPRO INTERACTIV, in ziua de 15 octombrie 2007, ora 12:00.

Castigatorului i se va aduce la cunostinta rezultatul concursului in 24 de ore dupa tragerea la sorti telefonic si prin e-mail, in baza datelor funizate in e-mail-ul prin care s-a inscris in concurs. De asemenea, numele castigatorului va fi afisat pe pagina concursului de pe www.go4it.ro si va aparea in numarul din octombrie al revistei Go4it!

In cazul in care un castigator a furnizat date de contact eronate si nu poate fi contactat in interval de 24 ore de la anuntarea lui, i se va retrage premiul si se va efectua o noua tragere la sorti pentru desemnarea unui alt castigator. Acest fapt, precum si rezultatele noii extrageri vor fi postate pe pagina concursului de pe www.go4it.ro.

Organizatorul nu este responsabil pentru intarzierea anuntarii raspunsurilor din motive care nu tin de el.

Castigatorii vor intra in posesia premiilor astfel:

Daca este din Bucuresti, castigatorul isi va ridica premiile de la sediul Organizatorului din strada Tudor Arghezi, numarul 3 b, de luni pana vineri, in intervalul orar 10:00 – 17:00.
Daca este din afara Bucurestiului, castigatorul va primi premiile prin curier, urmand ca taxele de transport sa fie suportate de catre Organizator.

Organizatorul nu este responsabil daca datele au fost scrise incorect de catre participanti.

Art. 8 Substituirea premiului

Organizatorul nu ofera contravaloarea in bani a premiului castigat.

Art. 9 Responsabilitatea

Organizatorul concursului nu are nici o raspundere si nu va putea fi implicat in litigii legate de corectitudinea datelor personale trimise de catre participanti.

Organizatorul nu are obligatia de a purta corespondenta privitoare la solicitarile necastigatoare.

Participarea la acest concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

Art. 10 Publicarea regulamentului

Regulamentul oficial al campaniei publicitare este publicat pe pagina web a concursului. Regulamentul de participare este, de asemenea, disponibil in mod gratuit oricarui solicitant, la sediul MediaPro Interactiv SRL, din strada Tudor Arghezi numarul 3 b, Bucuresti, de luni pana vineri, in intervalul orar 10:00 – 17:00, pe toata durata campaniei. Participantilor la concurs nu le sunt impuse nici un fel de cheltuieli directe sau indirecte suplimentare.

Art. 11 Litigii

In cazul unor litigii aparute intre MEDIAPRO INTERACTIV si participantii la concurs, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor competente romane.

Concurs

UPDATE

Concursul s-a terminat şi cum este şi normal avem un câştigător: Toma Angelica, din Mangalia, care va intra în posesia telefonului MOTORAZRmaxx V6 Ferrari în scurt timp.

___

Ia acum startul! Răspunde la întrebarea concursului şi poti face parte din clubul exclusivist al posesorilor telefonului MOTORAZRmaxx V6 Ferrari Ediţie Limitată, de la Motorola.

Regulamentul este simplu: trimite un singur email până pe 14 octombrie 2007 la adresa [email protected] cu

– numele tău complet
– numărul de telefon unde te putem găsi
– adresa ta de email
– data nasterii
– localitatea de domiciliu
– seria şi numărul de buletin

Şi, foarte important, răspunde la întrebarea concursului: Care este materialul care acoperă cele două ecrane ale telefonului MOTORAZR V6?

Despre MOTORAZRmaxx V6 Ferrari Ediţie Limitată

MOTORAZRmaxxV6 FerrariMOTORAZRmaxx V6 Ferrari Ediţie Limitată este un telefon care îmbină stilul Ferrari cu inovaţia Motorola. Având un design modern şi elegant, dublat de tehnologie uşor de utilizat, MOTORAZRmaxx V6 Ferrari Ediţie Limitată este un terminal, cu capabilităţi HSDPA şi cu o serie de detalii de personalizare:

  • emblema Ferrari pe ecranul exterior
  • ”torsul” unui motor Ferrari F1 cu 8 cilindri la fiecare pornire sau oprire a telefonului
  • o imagine cu motorul unui Ferrari F430 pe ecranul exterior
  • imaginea siglei Ferrari pe un Ferrari gri, ca fundal pe ecranul interior.

MOTORAZRmaxx V6 Ferrari Ediţie Limitată îţi permite să asculţi muzică, să navighezi pe internet şi să descarci fişiere la viteze extrem de mari, totul cu ajutorul unui terminal cu finisări de top, într-un mix futuristic de metal şi sticlă tratată termic (sticla acoperă cele două ecrane ale telefonului). Tastele de pe ecranul exterior, sensibil, permit accesul rapid la funcţiile muzicale atunci când telefonul este închis.

Detaliile tehnice ale telefonului le poţi citi aici, în catalogul de telefoane mobile go4it.ro.

Varianta completă a regulamentului o poţi găsi pe pagina a doua.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News