Confirmat: Samsung lansează Galay S3 Mini în această lună

Confirmat: Samsung lansează Galay S3 Mini în această lună

Acceptând că nu toată lumea este încântată de ideea unui telefon Galaxy S3 cu ecran de 4.5 inch, ce abia încape în buzunar, Samsung va lansa un model Galaxy S3 Mini cu ecran mai mic, de 4.0 inch.

Contrar zvonurilor circulate până acum, noul smartphone nu va fi un produs entry-level, ci va avea dotări apropiate frăţiorului mai mare, fiind astfel un concurent mai potrivit pentru iPhone 5 decât originalul Galaxy S3.

Samsung lansează Galaxy S3 Mini pe 11 octombrie

Samsung a pregătit evenimentul de lansare Galaxy S3 Mini pentru data 11 octombrie, la o locaţie din Germania. Potrivit companiei, noul smartphone vine în răspuns faţă de cererea foarte mare pentru telefoane cu ecran de 4 inch, domeniu unde până acum doar Apple şi alţi câţiva producătorii aveau o ofertă de produse demnă de luat în seamă.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult