Culorile iPhone 15, detaliate într-o prezentare video neoficială

07.09.2023
Culorile iPhone 15, detaliate într-o prezentare video neoficială

Apple va lansa iPhone 15 marți, 12 septembrie. Între timp, ne putem forma o primă impresie despre designul final și versiunile de culoare, urmărind această prezentare video neoficială.

Clipul video cu o durată de 7 minute arată versiuni nefuncționale (machete), realizate folosind schițele furnizate de Apple către producătorii de accesorii parteneri. Desigur, nu vom putea fi siguri de aspectul final al telefoanelor până la momentul anunțului oficial de lansare.

Potrivi informațiilor de până acum, Apple va prezenta noua serie iPhone la scenă deschisă în data de 12 septembrie, echiparea iPhone „vanilla” fiind disponibilă la precomandă încă de pe 15 iunie, cu stocuri limitate pentru modelul Pro. În schimb, alte zvonuri sugerează că iPhone 15 Pro Max ar putea ajunge în magazine la 3-4 săptămâni după variantele iPhone 15 și 15 Pro.

În lipa denumirilor oficiale, putem referi versiunile de culoare pregătite drept negru, albastru deschis, galben deschis, roz și alb pentru iPhone 15, respectiv, negru, albastru închis, gri (Titan Grey) și alb pentru modelul Pro.

Toate versiunile iPhone includ de aceasta dată caracteristica Dynamic Island. De asemenea, port USB-C pentru alimentare și transfer date. Modelele „Pro” vor avea un carcasă pe șasiu din titan și rame mai subțiri decât generațiile iPhone anterioare.

Potrivit dezvăluirilor făcute din rândul partenerilor Apple, compania americană se așteaptă să livreze aproximativ același număr de unități iPhone15 ca la generația Phone 14, respectiv, 85 milioane de telefoane pentru acest an calendaristic.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult