Cum arată carcasa lui Nokia EOS, urmaşul celebrului 808 PureView

Autori: Aurelian Mihai, Liviu - Andrei Mihai 17.06.2013
Cum arată carcasa lui Nokia EOS, urmaşul celebrului 808 PureView

Dacă Nokia 808 PureView a impresionat prin camera sa foto, noul model Nokia EOS are toate şansele să convingă şi la capitolul estetică, afişându-se într-o elegantă carcasă din metal şlefuit.

Bazat de data aceasta pe platforma Windows Phone 8, Nokia EOS pune la loc de cinste camera foto cu tehnologie PureView, montată în decupajul proeminent aplicat pe spatele carcasei realizată dintr-o singură bucată de aluminiu şlefuit.

Despre noua cameră foto nu sunt cunoscute prea multe detalii, însă unele zvonuri anunţă folosirea tot a unui senzor cu rezolulie 41MP. La fel ca şi modelul precedent, camera foto oferită de telefonul Nokia EOS va avea LED pentru asistarea focalizării şi Bliz puternic echipat cu lampă Xenon.

Carcasa pregătită pentru Nokia EOS, urmaşul modelului 808 PureView

Vizibile pe latura dreaptă a corpului cu design unibody sunt decupajele lăsate pentru butonul Power/Lock, clapeta pentru volumul audio şi un buton dedicat pentru poze.

Pentru mai multe detalii şi imagini cu telefonul Nokia EOS complet asamblat şi funcţional mai avem de aşteptat până în data de 11 iulie, când Nokia va prezenta oficial noul smartphone în cadrul unui eveniment organizat la New York.