Cum arată Galaxy M32, noul „performer” Samsung cu acumulator de 6000 mAh

23.06.2021
Cum arată Galaxy M32, noul „performer” Samsung cu acumulator de 6000 mAh

Galaxy M32 este versiunea ceva mai groasă, dar cu autonomie mult îmbunătățită, a modelului Galaxy A32 prezentat în luna februarie.

Samsung a lansat Galaxy M32 pentru piața din India, însă putem spera că noul model va ajunge și în unele piețe europene, cum ar fi România, oferind o soluție competentă pentru cei care doresc un nou smartphone cu autonomie cât mai mare, eventual, înlocuind vechiul model Galaxy M31.

În linii mari, Galaxy M32 este asemănător modelului A32, oferind același ecran Super AMOLED Infinity-U, cu rezoluție Full HD+ și diagonală de 6.4 inch. Rămâne de văzut dacă Samusung va păstra rata de refresh la 90Hz, sau va miza pe maximizarea autonomiei bateriei prin folosirea valorii standard de 60Hz.

Galaxy M32

Telefonul este livrat direct cu versiunea Android 11 și promisiunea actualizării la Android 12, cândva la începutul anului viitor.

Configurația bazată pe chipsetul MediaTek Helio G80 este disponibilă în două versiuni de echipare: 4GB+64GB și 6GB+128GB memorie. Ambele dispun de slot microSD, încât alegerea unui a sau a altuia ține mai degrabă de preferințe și bugetul disponibil la momentul respectiv.

Fără mari pretenții la partea de fotografie, Galaxy M32 vine echipat cu o cameră principală de 64MP, cameră ultrawide de 8MP și încă doi senzori a câte 2MP fiecare, deservind funcțiile Macro și DoF.

Acumulatorul de 6000 mAh vine strecurat într-o carcasă cu dimensiuni 160 x 74 x 9mm și greutate de 196 grame. Din păcate, în pachetul cu accesorii mai poate fi găsit un adaptor AC cu putere de 15W, asigurând încărcarea acumulatorului din dotare în aproximativ 3 ore.

Vândut cumpărătorilor din India pentru echivalentul a 200 dolari, Galaxy M32 nu este confirmat pentru piețele europene, deocamdată.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult