Cum arată Galaxy S22+. Primele imagini reale, scăpate pe internet

18.01.2022
Cum arată Galaxy S22+. Primele imagini reale, scăpate pe internet

Primele imagini reale needitate cu Samsung Galaxy S22 par să fi ajuns pe internet, datorită lui Roland Quandt, „leaker” cunoscut în industrie. Acesta a publicat imagini din toate unghiurile cu noul Galaxy S22+, modelul de medie al noii serii de smartphone-uri de la Samsung, care urmează să fie lansat cândva la începutul lunii februarie. Telefonul nu pare să fie extrem de diferit față de modelul S21+ de anul trecut.

Galaxy S22+, în imagini „oficiale” înainte de lansare

În galeria de imagini putem vedea Galaxy S22+, noul smartphone de la Samsung. Imaginile sunt la rezoluție destul de mică, însă sunt evidente majoritatea elementelor de design. Avem sticlă mată în diverse culori pe spate, ramă care se potrivește cromatic cu sticla și un modul de cameră foarte familiar. Samsung păstrează design-ul care extinde rama telefonului spre spatele dispozitivului, care se îmbină apoi cu sistemul de camere.

Deși nu este evident din aceste imagini, leak-urile anterioare sugerau că întregul capac de pe spate, cu tot cu modulul de camere este realizat dintr-un singur panel de sticlă. Anterior, camerele erau integrate într-un modul metalic. De asemenea, se pare că design-ul cu două tonuri de culoare nu se va întoarce, așa cum am văzut pe S21.

La fel ca în trecut, Samsung va adopta un ecran cu „hole punch” pentru camera frontală. Se pare că tehnologia care permite ascunderea camerei sub ecran va fi păstrată pentru modelele pliabile, pentru moment. Probabil că Samsung nu dorește să ofere capabilități foto inferioare pe modelele Galaxy S22, care sunt de obicei alese de către cei care își doresc în principal camere foto de cea mai înaltă calitate.

În imagini avem Galaxy S22+, însă ne așteptăm ca diferențele de design între acesta și S22 „standard” să fie minime. Doar Galaxy S22 Ultra/Note ar putea fi diferit, cu un sistem de camere fără modul delimitat și cu un corp puțin mai „colțuros”, dar și cu un stylus S-Pen integrat. Acesta ar putea fi urmașul modelului Galaxy Note20 Ultra, lansat în 2020.

via GSM Arena

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult