Cum arată Huawei nova 4, primul telefon Huawei cu ecran perforat

07.12.2018
Cum arată Huawei nova 4, primul telefon Huawei cu ecran perforat

Pregătit pentru lansare în data de 17 decembrie, primul telefon Huawei cu ecran perforat şi-a făcut deja apariţia îm faţa camerelor foto, suficient pentru obţinerea unor imagini detailate cu noul design de carcasă.

Oferit într-o carcasă cu design unibody complet îmbrăcată în sticlă, Huawei nova 4 se face remarcat prin culori iridescente care-şi schimbă nuanţa după cum bate lumina. Privit din faţă, noul smartphone este şi mai impresionant, ecranul modelat după conturul carcasei fiind întrerupt doar de o mică perforaţie aplicată în dreptul camerei frontale. Compensând pentru perforaţia aplicată în colţul stânga-sus, bara de notificări a fost mutată spre dreapta, cu consecinţe minime în utilizarea de zi cu zi.

Foarte asemănător cu modelul P20 Pro, Huawei nova 4 elimină aproape complet rama de sub ecran şi face uitat bretonul decupat la partea de sus, deliciul vizual fiind pe măsură. Telefonul nu include cititor de amprente sub ecran, Huawei optând pentru soluţia clasică a unui senzor biometric de formă circulară, plasat central pe capacul din spate.

De pe lista dotărilor lipseşte şi sistemul triple camera, înlocuit cu un modul dual camera ale cărui caracteristici tehnice nu sunt cunoscute, deocamdată.

Motorizat de Kirin 980, cel mai puternic chipset dezvoltat de Huawei, nova 4 va avea un atu important în faţa rivalilor Lenovo Z5s şi Samsung Galaxy A8s, modele smartphone cu ecran perforat ce vor fi lansate mai devreme, în zilele de 8 şi 10 decembrie. Cert este că amatorii de telefoane Android care vor cu tot dinadinsul să obţină un exemplar din noua generaţie smartphone cu ecran perforat vor avea suficiente modele dintre care să aleagă

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult