Cum arată OnePlus Nord la interior. O nouă fotografie oferă noi detalii despre telefon

14.07.2020
Cum arată OnePlus Nord la interior. O nouă fotografie oferă noi detalii despre telefon

OnePlus revine la  vechile sale tactici, încercând să creeze discuții în jurul noilor sale telefoane prin diverse mișcări în mediul online. Cea mai recentă pare să fie un parteneriat cu Zack Nelson, realizatorul canalului de YouTube JerryRigEverything. Acesta a publicat pe contul său de Instagram o fotografie în care apare o husă de protecție pentru OnePlus Nord, realizată în parteneriat și cu dbrand, în care putem vedea interiorul noului smartphone, chiar dacă acesta nu a fost încă prezentat oficial.

OnePlus Nord va primi o husă specială de la dbrand, cu componentele interne la vedere

Nelson a mai avut diverse parteneriate cu dbrand pentru realizarea de accesorii pentru smartphone-uri. Acestea sunt realizate folosind o fotografie cu componentele interne ale dispozitivelor luată de sus. Astfel, poți oferi impresia că telefonul este transparent, chiar dacă el este de fapt protejat folosind o folie sau o husă.

În cazul OnePlus Nord, nu putem vedea chiar tot telefonul, întrucât imaginea de pe Instagram „taie” o parte din dispozitiv, însă putem confirma astfel faptul că telefonul are un acumulator de 4.115 mAh, cu o capacitate utilizabilă e 4.010 mAh. Această valoare este mai mică decât în cazul modelelor OnePlus 8 și OnePlus 8 Pro, dar era de așteptat ca acest model să aibă hardware mai modest.

 

View this post on Instagram

 

Been working on something special with @dbrand and @oneplus.nord 😉 The best looking side of a phone… is the inside. #NotSponsored coming 7/21

A post shared by Zack Nelson (@zacksjerryrig) on

De altfel, este deja confirmat faptul că OnePlus Nord este echipat cu un chipset Snapdragon 765 de la Qualcomm, capabil de conectivitate 5G. Un lucru interesant la acest model este faptul că bateria este de culoare albastră. În general, utilizatorii nu ar trebui să vadă ce se află la interiorul dispozitivelor mobile, întrucât acestea sunt bine sigilate cu adeziv rezistent la apă. Totuși, OnePlus obișnuiește încă de la primele modele să integreze baterii colorate. Înainte, culoarea acestora era roșie, care se potrivea cu brandingul OnePlus de atunci, dar se pare că această culoare a fost acum înlocuită cu albastru.

Telefonul va fi lansat săptămâna viitoare

Nu rămâne decât să așteptăm săptămâna viitoare, până pe 21 iulie, pentru anunțul oficial. OnePlus va transmite live prin intermediul unei aplicații AR evenimentul de prezentare al telefonului. Mâine, pe 15 iulie, telefonul OnePlus Nord va fi disponibil pentru pre-comandă pentru 24 de ore. Aceasta este ultima sesiune de precomandă programată înainte de anunțul oficial.

via Phone Arena

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult