Cum arată Vivo Nex S, modificat cu spate transparent pentru expunerea componentelor aflate la interior

18.07.2018
Cum arată Vivo Nex S, modificat cu spate transparent pentru expunerea componentelor aflate la interior

Acoperit cu sticlă pe ambele laturi şi prevăzut cu o cameră foto retractabilă, Vivo Nex S este cu siguranţă unul dintre cele mai elegante produse smartphone din acest an.

În timp ce majoritatea utilizatorilor vor aprecia finisajul iridescent aplicat la partea din spate, o parte dintre aceştia sunt atraşi mai degrabă de aspecte care ţin de tehnologiile acestui dispozitiv. Luăm spre exemplu ecranul, care înlocuieşte atât senzorul pentru amprente dar şi casca audio, substituită cu o tehnologie care permite transformarea suprafeţei din sticlă în difuzor. Alte inovaţii, cum ar fi camera foto retractabilă, pot fi apreciate pe deplin doar privind în interiorul carcasei.

După ce mai întâi i-au apreciat construcţia extrem de robustă, specialiştii canalului YouTube JerryRigEverything au trecut la modificarea exemplarului Vivo Nex S testat în clipul de aici, cu scopul transformării aspectului vizual.

Desprins cu grijă de saşiul carcasei prin încălzirea şi îndepărtarea adezivului de fixare, capacul din sticlă s-a dovedit foarte uşor de modificat. Obţinut prin aplicarea unui folii auto-adezive pe interiorul capacului, finisajul iridescent poate fi îndepărtat prin simpla dezlipire a acestuia, expunând sticla perfect transparentă. Vizând expunerea mecanismului de acţionare a camerei foto, o ultimă modificare presupune decuparea scutului de protecţie metalic, fixat cu şuruburi de placa electronică.

Reasamblat prin lipirea capacului de şasiu, Vivo Nex S capătă un aspect industrial, nu neapărat plăcut din punct de vedere estetic, dar cu siguranţă interesant de privit.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult