Cum sună noul ringtone Apple, disponibil pe telefoanele iPhone X

Cum sună noul ringtone Apple, disponibil pe telefoanele iPhone X

Printre noutăţile aduse de Apple odată cu noul model iPhone X se numără şi un ringtone numit „Reflection”, care înlocuieşte tonul de apel implicit folosit încă de la lansarea iOS7.

Livrat ca o exclusivitate pentru seria iPhone X, ringtone-ul „Reflection” substituie tonul „Opening” folosit la celelalte modele iPhone din oferta Apple. Desigur, cei care preferă vechiul ton de apel îl pot selecta manual din meniul Settings, la secţiunea Sounds -> Ringtone, alături de vechiul ringtone „Marimba” folosit încă din anul 2007.

Bine de ştiut, la aplicarea backup-ului iCloud realizat pentru vechiul model iPhone tonul de apel nu este schimbat, încât doar utilizatorii care aleg să-şi seteze telefonul iPhone X proaspăt achiziţionat ca dispozitiv nou vor cunoaşte imediat noul ringtone.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult