Data de lansare pentru Galaxy Note 7, confirmată de Samsung prin anunţul unui eveniment surpriză?

14.06.2016
Data de lansare pentru Galaxy Note 7, confirmată de Samsung prin anunţul unui eveniment surpriză?

Potrivit unui presupus pliant de invitaţie la un eveniment Samsung de lansare, pregăteşte dezvăluirea unui nou telefon Galaxy chiar mai devreme decât era anticipat.

Invitaţia la evenimentul fixat pentru data de 2 august 2016 nu lasă prea mult loc de interpretări, prezenţa cuvântului „edge”, precum şi a hashtag-ului TheNextGalaxy, indicând lansarea unui nou smartphone din seria Galaxy, prevăzut cu ecran curbat. Oarecum interpretabil, simbolul grafic poziţionat central pare să reprezinte cifra 7, sau litera Z, a doua variantă fiind puţin probabilă în contextul în care rivalii Sony şi Motorola folosesc deja acest simbol în numirea propriilor modele de telefoane.

Totodată, informaţiile furnizate în invitaţie nu clarifică dacă Samsung va lansa un singur model  Galaxy Note 7 cu ecran curbat, sau va exista şi o variantă cu ecran plat.

Din păcate autenticitatea presupusei invitaţii Samsung nu a putut fi confirmată, informaţia fiind circulată deocamdată cu rangul de zvon.

Cât de rezistent este noul Galaxy S7 Active, comparat modelului standard Galaxy S7 (VIDEO)

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult