Data la care operatorii telecom din România vor începe livrările pentru iPhone 7

09.09.2016
Data la care operatorii telecom din România vor începe livrările pentru iPhone 7
Doi dintre operatorii mari telecom de pe piaţa din România, Vodafone şi Telekom, au anunţat data de la care primesc precomenzi pentru smartphone-urile din seria iPhone 7 de la Apple. 
 
Ambele companii vor primi precomenzi pentru terminale începând de vineri, 16 septembrie, iar livrările se vor face începând cu 23 septembrie. Preţurile nu au fost anunţate. 
 
 
Foto: Hepta
 
Sunt şi magazine online care aduc mai repede, pe canale neoficiale, iPhone 7 în România, însă, în contextul problemelor recente pe care le-a avut Samsung cu Note7, ar fi mai bine să achiziţionaţi smartphone-urile Apple pe un canal oficial, pentru a nu avea dificultăţi în cazul în care telefoanele au probleme din fabrică. 

iPhone 7 şi iPhone 7 Plus dispun de un nou procesor, numit Apple A10 Fusion, despre care compania susţine că este cu 40% mai rapid decât modelul A9 de pe seria iPhone 6s. Smartphone-urile oferă acum rezistenţă la apă, camere mai performante şi o autonomie a bateriei puţin mai bună. Din păcate, terminalele vin fără jack audio de 3,5 mm

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult