Desire 20 Pro, noul telefon HTC cu design premium și preț accesibil, este aproape gata de lansare

04.06.2020
Desire 20 Pro, noul telefon HTC cu design premium și preț accesibil, este aproape gata de lansare

Încă departe de succesul avut în anii de început ai pieței smartphone, HTC se lupă să-și găsească un loc printre greii industriei, testând piața cu noi produse gândite să atragă prin raportul favorabil calitate-preț.

Părând să confirme zvonurile despre relansarea producătorului taiwanez, HTC Desire 20 Pro primește certificare NCC (India) și apare pe lista dispozitivelor suportate în magazinul de aplicații Google Play. Alte indicii privind nivelul de performanță au apărut recent prin intermediul arhivei Geekbench, scorul de 312  puncte și multi-core de 1.367 puncte plasând noul smartphone în rând cu alte dispozitive bazate pe Snapdragon 660 sau 665.

Aparent, Desire 20 Pro va dispune de 6GB memorie RAM, ieșire pentru căști de tip jack 3.5mm și senzor de amprente. Cel mai probabil, pentru lista completă cu specificații va trebui să așteptăm evenimentul oficial de lansare.

Ultimul model HTC din gama high-end a fost modelul U12 Pro, lansat în 2018 cu hardware de top. Între timp, compania pare că s-a specializat pe produse din gama entry și mid-range, mai ușor de vândut. Pentru a reduce și mai mult presiunea financiară, compania a licențiat brandul către producători OEM din India, interesați să lanseze telefoane sub acest nume pentru piața locală.

Având în vedere faptul că produsul a fost trimis deja spre validare autorităților competente, este rezonabil să credem că avem de-a face cu designul final „vanilla”, HTC urmând să dea în scurt timp și anunțul oficial de lansare.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult