Desire 828 – primul smartphone din seria HTC Desire ce include stabilizare optică pentru camera foto

02.11.2015
Desire 828 - primul smartphone din seria HTC Desire ce include stabilizare optică pentru camera foto

HTC completează oferta de telefoane accesibile adresate utilizatorilor de Android cu modelul Desire 828, un smartphone cu ecran 1080p de 5.5˝ şi cameră foto de 13 MP cu funcţie de stabilizare optică (OIS).

Telefonul este motorizat de un chipset MediaTek MTK6753 cu CPU octa-core la 1.5 GHz, ajutat cu 2GB memorie RAM. Dispozitivul vine echipat cu 16GB memorie internă, care poate fi suplimentată cu până la 2TB apelând la un serviciu de stocare cloud, respectiv până la 128 GB folosind slotul pentru card microSD.

Deasupra ecranului de 5.5˝ găsim o cameră frontală de 5MP. Pe lista dotărilor se mai află difuzoare stereo orientate in faţă, funcţionalitate dual-SIM şi conectivitate 4G LTE.

HTC Desire 828

Carcasa de 7.9 mm grosime adăposteşte un acumulator de 2800 mAh, care ar trebui să ofere suficientă rezervă de energie pentru a trece cu bine cel puţin o zi de utilizare normală.

HTC livrează noul Desire 828 în versiuni de culoare alb şi gri, echipate cu versiunea Android 5.1 personalizată cu interfaţa Sense UI 6.0. Lansat momentan doar pentru piaţa din China, HTC Desire 828 poate fi obţinut pe bază de precomandă cu echivalentul a 255 dolari.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult