Doogee S95 Pro este un telefon rugged cu dotări peste aşteptări

23.10.2019
Doogee S95 Pro este un telefon rugged cu dotări peste aşteptări

Doogee, un brand asiatic de smartphone-uri care şi-a construit faima copiind mai mult sau mai puţin fidel designul altor brand-uri, reuşeşte din când în când să lanseze şi produse interesante.

Noul flaghship Doogee, modelul S95 Pro este surprinzător de elegant pentru categoria telefoanelor rugged. Modelul vine într-o carcasă proiectată conform standardelor IP68, IP69K şi MIL-STD-810G, oferind protecţie împotriva pătrunderii de apă şi praf, lovire, strivire şi cădere pe suprafeţe dure. Telefonul poate filma şi poza sub apă, carcasa etanşă fiind garantată pentru scufundare la 3 metri adâncime, pe o durată de până la 4 ore. În ciuda acestor adaptări, carcasa lui S95 Pro are o grosime  încă rezonabilă, de 13.8 mm. Totuşi, greutatea de 285 game nu îl recomandă purtării împreună cu haine uşoare, existând riscul pentru accidente vestimentare.

Sub carcasa protejată pe contur cu o ramă groasă din cauciuc şi plastic dur găsim o configuraţie bazată pe Helio P90, un chipset MediaTek cu performanţe echivalente modelului mid-range Snapdragon 710 livrat de Qualcomm. Acesta este ajutat cu 8GB memorie RAM şi un acumulator de 5150 mAh. Lista dotărilor este completată cu 128GB memorie internă expandabilă şi un sistem triple-camera la partea din spate, având ca element central un modul de 48MP (senzor Sony IMX586 cu lentile f/1.8) şi camere de 8MP cu lentile ultrawide şi telephoto (zoom optic). Camera frontală este un model de 16MP cu lentile f/2.0.

Doogee S95 Pro suportă încărcare wireless la o putere de 10W şi încărcare rapidă prin cablul USB-C, folosind adaptorul AC de 24W inclus în pachetul cu accesorii. Telefonul este livrat împreună cu versiunea Android 9.0 Pie şi poate fi comandat la preţul de 399 dolari. Opţional, pentru încă 100 dolari cumpărătorii pot obţine două accesorii detaşabile prevăzute cu sistem de fixare magnetică. Primul este o boxă Hi-Fi prevăzută cu suport pentru sprijinirea ecranului iar al doilea este un acumulator extern care adaugă încă 3500mAh capacitate de stocare suplimentară.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult