Echipa Google Pixel, surprinsă pe Twitter că folosește iPhone, nu Android

24.10.2022
Echipa Google Pixel, surprinsă pe Twitter că folosește iPhone, nu Android

La doar câteva zile după lansarea noilor modele Pixel, Google pare că nu are foarte mare încredere în noile sale telefoane. Sau cel puțin echipa care se ocupă de prezența pe rețelele de socializare ale brand-ului Pixel, întrucât aceștia par să publice conținut pe Twitter de pe un iPhone, chiar și atunci când încearcă să atace Apple, printr-un răspuns direct către CEO-ul Tim Cook.

Gafa de pe Twitter a fost corectată rapid, dar internetul nu uită niciodată

Săptămâna trecută, Tim Cook a publicat pe Twitter un clip video în care promova noile modele de iPad, cu hashtag-ul #TakeNote. Echipa Pixel a văzut asta drept o oportunitate de a se lăuda cu noi funcții Pixel și cu un parteneriat cu liga de baschet american, NBA. Se pare însă că mesajul adresat direct către Tim Cook, dar și către fanii NBA, nu era însă publicat de pe un telefon Pixel și nici măcar de pe un model cu Android, ci tot de pe un iPhone.

Răspunsul la mesajul contului Google Pixel au fost pline de ironii la adresa Google, cu mesaje de genul „Twitter nu funcționează pe Pixel?”, sau „Până și echipa Google Pixel folosește iPhone-uri”. Desigur, la scurt timp, mesajul a fost șters și înlocuit cu un mesaj identic. Acela era însă publicat de pe un browser web, nu dintr-o aplicație de mobil.

pixel twitter iphone

Twitter este una dintre puținele rețele de socializare care specifică dispozitivul de pe care un mesaj a fost publicat. De-a lungul timpului, și alte conturi oficiale, sau ambasadori ai unor brand-uri au publicat de pe iPhone-uri, în ciuda faptului că promovau telefoane cu Android, iar fanii au reacționat de fiecare dată pentru a sublinia acest lucru. Cele mai celebre cazuri sunt de pe conturile oficiale ale Samsung, dar și în cazul actriței Gal Gadot, care promova telefoanele Huawei de pe un iPhone.

În cazul acela, Marques Brownley/MKBHD, celebrul YouTuber tech a fost cel care a observat primul faptul că echipa de social media a actriței nu folosește Huawei. Ca răspuns, contul oficial al actriței l-a blocat pe MKBHD pe Twitter.

sursa: Phone Arena

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult