Ecranele curbate Samsung Dual Edge vor ajunge în curând pe telefoanele altor trei producători de smartphone-uri [SURSE]

29.02.2016
Samsung a decis să vândă ecranele sale curbate Dual Edge şi companiilor rivale, potrivit unor surse citate de o publicaţie din China. Astfel, se pare că vom vedea în curând ecrane curbate similare cu cel de pe Galaxy S7 Edge pe smartphone-uri produse de Huawei, Xiaomi şi Vivo. 
 
Potrivit aceloraşi surse, Vivo va lansa pe 1 martie modelul vârf de gamă XPlay5, care va dispune de ecran Dual Edge. Mai mult, terminalul va dispune de procesor Snapdragon 820 şi 6 GB memorie RAM. O imagine în care se presupune că apare acest model a apărut pe reţeaua de microblogging chineză Weibo. 
 
 
În ceea ce priveşte Huawei, primele zvonuri legate de faptul că gigantul chinez vrea să cumpere ecrane curbate de la Samsung au apărut în septembrie 2015. Totuşi, compania nu a lansat încă un smartphone cu un astfel de display. 
 
Faptul că Samsung a decis să le vândă competitorilor cea mai avansată tehnologie a sa pentru ecrane nu ar trebui să suprindă. Divizia Samsung Display a anunţat recent că doreşte să extindă numărul clienţilor, iar Dual Edge este cu siguranţă o tehnologie care ajută la atingerea acestui obiectiv. 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult