Eric Schmidt nu lansează Motorola Moto X, însă vorbeşte la el

Eric Schmidt nu lansează Motorola Moto X, însă vorbeşte la el

Mai ţineţi minte imaginea cu Steve Jobs şi cu iPhone-ul său, nelansat încă? A curs multă cerneală pe urma ei. Acum îl avem pe scenă pe Eric Schmidt, preşedinte executiv al companiei Google, care se lasă fotografiat cu ceva ce pare a fi viitorul Motorola Moto X. Imaginile nu sunt neclare sau cu o calitate redusă. Ele au fost realizate de un fotograf profesionist cu ocazia unui interviu. Terminalul este vizibil doar în mâna lui Eric Schmidt şi nu avem posibilitatea să vedem ecranul pornit. Carcasa este construită cel mai probabil din plastic şi are un design simplu şi plăcut. Telefonul este cel mai gros în zona centrală de pe spate.

Eric Schimdt vorbind la un terminal necunoscut


Citeşte şi:

VIDEO: vezi cât de tare va fi FIFA 14

Primul contact cu noul joc din seria NFS

GTA V – imagini noi şi un bundle exclusiv


Pe latura superioară a smartphone-ului putem obseva doar mufa audio. Butoanele se află pe latura dreaptă, însă nu ne putem da seama dacă există şi un declanşator pentru camera foto. Ne aşteptăm ca mufa microUSB să fie amplasată pe latura inferioară. Camera foto are un LED sub ea şi o zonă ce ar putea fi inscripţionată în dreapta ei. Conform zvonurilor de până acum, Motorola Moto X va avea un ecran cu rezoluţie de 720×1280.

Acesta ar putea fi Motorola Moto X

Diagonala nu ar trebui să fie foarte mare, deoarece telefonul pe care-l ţine preşedintele Google nu pare masiv. În carcasa am putea găsi un chipset Qualcomm Snapdragon S4 Pro cu procesor dual core la 1,7 GHz şi 2 GB RAM. Senzorul camerei foto va avea 10 MP, iar sistemul de operare rulat va fi Android 4.2.2. Un lucru foarte important pentru Google este faptul că va putea scrie pe telefon „Made in USA”.

Lansarea lui Motorola Moto X va fi în această vară. Preţul este de aşteptat să fie unul destul de mic, raportat la facilităţi şi la topurile de gamă ale concurenţei.

Motorola Moto X va fi primul smartphone Made in USA

Urmărește Go4IT.ro pe Google News