Fără discuţii: Orange va comercializa iPhone în România

16.05.2008
Fără discuţii: Orange va comercializa iPhone în România

Vodafone nu s-a încumetat să aducă iPhone în România, însă compania rivală Orange a fost mult mai decisă şi a semnat cu Apple pentru comercializarea iPhone pe meleagurile mioritice, alături de alte state europene, africane şi asiatice. Apple iPhone va deveni disponibil prin Orange până la sfârşitul anului 2008.

„Credem că piaţa românească oferă un real potenţial pentru adopţia ultimelor noutăţi din domeniul comunicaţiilor, iar Orange este liderul acestei pieţe cu peste 10 milioane de clienţi. Ne bucurăm că vom putea oferi anul acesta clienţilor noştri terminalul iPhone”, a declarat Vanina Ungureanu, Product Division Manager la Orange România.

Lumea se aşteaptă ca Apple să lanseze o versiune de iPhone cu 3G, dar cei care ştiu mai multe despre compania din Cupertino speră ca viitorul iPhone să nu dezamăgească şi să aducă mult mai multe facilităţi, nu doar conectivitatea 3G. Până când iPhone 2.0 se va naşte, Orange va comercializa actualul iPhone: fără 3G, fără MMS, fără posibilitatea de a-ţi pune tonuri MP3 etc.

iPhone în România, prin Orange

Urmărește Go4IT.ro pe Google News