Firefox Mobile promite viteze foarte mari de încărcare a paginilor

Firefox Mobile promite viteze foarte mari de încărcare a paginilor

În condiţiile în care Internetul mobil cunoaşte o creştere exponenţială, chiar şi la noi, browserele Web pentru telefoanele mobile ajung să fie printre cele mai importante aplicaţii ale unui telefon. Şi producătorii au tot interesul să dezvolte produse cât mai bune, pentru că din Internetul mobil vor câştiga foarte mulţi bani pe viitor.

Cei de la Mozilla nu se mulţumesc să câştige în fiecare zi câte puţin din cota de piaţă a lui Internet Explorer, ci vor să cucerească şi Internetul mobil. Deşi nu este încă pregătit pentru publicul larg, Firefox Mobile se anunţă încă de pe acum un browser interesant atât ca facilităţi, cât mai ales din punctul de vedere al vitezei de încărcare a paginilor.

Recent a fost realizat un test comparativ de viteză pe Nokia N810 între Firefox Mobile şi browser-ul standard. În urma testelor, Firefox Mobile s-a dovedit de 6 ori mai rapid decât browser-ul implicit de pe Nokia N810.

Viteza pare a fi atuul celor mai noi versiuni de Firefox, atât pe desktop, cât şi pe telefonul mobil. De fapt, Firefox Mobile este construit având la bază prima versiune alpha de Firefox 3.

Firefox Mobile test de viteza

Urmărește Go4IT.ro pe Google News