FlexPai 3: cum arată noua generație de telefon pliabil a producătorului chinez Royole

02.11.2021
FlexPai 3: cum arată noua generație de telefon pliabil a producătorului chinez Royole

Royole a fost prima companie din lume care a adus pe piață un smartphone cu ecran pliabil, chiar înaintea lansării modelului Samsung Galaxy Fold. Telefonul FlexPai era echipat cu un ecran pliabil exterior și hardware high-end, însă software-ul a dat bătăi de cap utilizatorilor. Acesta a fost și primul model folosit în „țeapa” Escobar Fold, înainte să fie înlocuit cu un Galaxy Fold de la Samsung. FlexPai 2 a folosit un design similar, dar cu o balama îmbunătățită și hardware actualizat, iar noul FlexPai 3, care tocmai a „scăpat” pe internet pare să fie o abordare mai modernă a conceptului, similară cu Galaxy Z Fold și Mate X2 de la Samsung și Huawei.

FlexPai 3 adoptă un ecran cu pliere la interior

Chiar dacă nu a fost încă anunțat în mod oficial, avem primele imagini cu ceea ce pare a fi Royole FlexPai 3. Sursa imaginilor este Evan Blass, leaker renumit pe Twitter, care a publicat pe contul său telefonul din toate unghiurile. Se pare că Royole a ales un design cu pliere la interior, dar care integrează și alte elemente interesante pe care nu le-am mai văzut până acum pe telefoane cu ecran pliabil,

De exemplu, pe partea exterioară, nu poate fi observat un display. Asta înseamnă că FlexPai 3 va trebui deschis de fiecare dată pentru a putea fi utilizat, devenind astfel mai degrabă o tabletă pliabilă decât un smartphone. Apoi, camera frontală nu este în stil „punch hole” și nici nu este integrată sub ecran. FlexPai 3 pare să integreze o cameră „periscop” motorizată, care poate fi ascunsă atunci când nu este folosită. În rest, telefonul seamănă cu Galaxy Z Fold, integrând un modul de cameră pătrat pe spate și un senzor de amprentă pe laterala din dreapta, în butonul Power.

royole flexpai 3

Primele informații despre hardware-ul intern sugerează un ecran de 7,2”, conform TENAA cu un acumulator de dimensiuni foarte mici, de numai 3.360 mAh. Probabil că restul configurației va folosi componente standard pentru telefoane high-end, precum procesoare Qualcomm din gama 800.

Nu este clar când ar putea fi anunțat oficial noul FlexPai 3, însă având în vedere că există deja imagini atât de detaliate, probabil că producătorul chinez Royole va face anunțul oficial al dispozitivului în viitorul apropiat.

sursa: @evleaks

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult