Galaxy A03s, următorul telefon Galaxy A ieftin, confirmat cu imagini și specificații

31.05.2021
Galaxy A03s, următorul telefon Galaxy A ieftin, confirmat cu imagini și specificații

Galaxy A03s este adresat celor aflați în căutarea unui smartphone cu autonomie ridicată a bateriei și preț accesibil, pentru folosirea de zi cu zi.

Succesorul modelului A02s de anul trecut vine echipat cu display Infinity-V de 6,5 inch, acumulator 5.000mAh și funcție de  încărcare rapidă (până la 15W prin cablul USB-C). Păstrând „tradiția” cu telefoanele de buget, ecranul LCD este decupat la partea de sus după modelul „picătură.

Configurația foto este practic neschimbată, Galaxy A03s venind cu o cameră principală de 13MP și doi senzor auxiliari a câte 2MP fiecare, deservind modurile de captură Macro și DoF. La partea din față găsim o cameră de 5MP, livrând minimul necesar pentru poze selfie.

Apărând doar ca un refresh pentru modelul de anul trecut, A03s vine cu senzor de amprentă montat pe lateralul carcasei și port micro-USB la partea de jos, cel din urmă aspect venind să confirme păstrarea funcției de încărcare „rapidă”, în limita puterii de 15W.

Samsung Galaxy A03s – specificații preliminare

 

 Nume model Galaxy A03s
Display 6.5” HD+ TFT

Infinity V

Camere [Cameră spate]

13MP (Camera Principală)

2MP (Macro)

2MP (Adâncime)

[Camera frontală]

5MP (F2.0)

Chipset Octa Core (posibil Snapdragon 450)
Memorie 4GB RAM

64/128GB Stocare Internă

slot Micro SD (până la 1TB)

Baterie 5000mAh (Standard)

15W Încărcare rapidă adaptabilă

Autentificare Biometrică Senzor capacitiv poziționată lateral

 

Rămâne de văzut dacă Samsung va păstra și chipsetul Snapdragon 450 folosit anul trecut, sau va livra una dintre alternativele ușor îmbunătățite furnizate de MediaTek.

Momentan, fără preț oficial și dată de lansare, Galaxy A03s ar putea fi anunțat în cursul acestei veri.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult