Galaxy A11, noul model Galaxy A cu preţ entry-level, primeşte acumulator de 4000 mAh şi sistem triple-camera

23.01.2020
Galaxy A11, noul model Galaxy A cu preţ entry-level, primeşte acumulator de 4000 mAh şi sistem triple-camera

Opţiune de buget adresată fanilor Samsung, Galaxy A11 va fi cel mai ieftin telefon din familia Galaxy A, recomandat prin designul atrăgător şi mai puţin prin dotările hardware.

Identificat cu numele de cod SM-A115F, Galaxy A11 apare pe site-ul autorităţii americane FCC, responsabilă cu certificarea echipamentelor de comunicaţii wireless, fapt ce indică apropierea debutului oficial. Din informaţiile publicate acolo, aflăm că Samsung a selectat o configuraţie bazată pe Snapdragon 625/626, ajutat cu doar 2GB memorie RAM. Ceva mai eficient decât soluţia Exynos 7884 folosită deja cu alte modele de telefoane low-cost, chipsetul furnizat de Qualcomm nu include nuclee de înaltă performanţă pentru partea de procesor, Galaxy A11 părând mai degrabă un smartphone pentru uz general, potrivit pentru a fi inclus în programul Android One. Cu toate acestea, versiunea de firmware detectată este Android 10 cu interfaţa One UI 2.0, sperăm, cât mai bine optimizată pentru cantitatea limitată de memorie RAM.

În afară de acumulatorul cu o capacitate de 4000 mAh, mai poate fi confirmată ţi prezenţa unui sistem triple-camera la partea din spate. Specificaţiile acestuia nu sunt cunoscute, dar având în vedere încadrarea la gama de buget putem aştepta ca doi dintre senzorii folosiţi să fie cu rezoluţie 2MP, unul pentru poze în modul macro şi al doilea pentru aplicarea efectelor de profunzime în pozele tip portret. Spre comparaţie, predecesorul Galaxy S10 avea o singură cameră foto la partea din spate.

Samsung Galaxy A11 va fi livrat cu 32GB memorie internă, în versiuni de culoare albă, roşu şi negru. Data de lansare nu a fost stabilită, însă putem spera la un debut oficial în perioada lunii martie.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult