Galaxy A13 4G și Galaxy A33 primesc imagini de prezentare și specificații

03.03.2022
Galaxy A13 4G și Galaxy A33 primesc imagini de prezentare și specificații

Galaxy A13 4G va fi un telefon Samsung cu preț de aproximativ 200 euro, însă Galaxy A33 5G ar putea fi o alternativă interesantă pentru modelul A53, oferit cu prețul 280-300 euro.

Succesor pentru modelul Galaxy A12 lansat în urmă cu peste un an, Galaxy A13 4G promite o bună capacitate a bateriei și calitate îmbunătățită a imaginii, permisă de ecranul Infinity-V de 6,6 inch, cu rezoluție crescută la FHD+. În locul chipsetului MediaTek Helio P35 ar urma să întâlnim o soluție Exynos 850 mult mai performantă, ajutată cu 4GB memorie ram și 64GB stocare internă expandabilpă.

Totuși, se pare noul Galaxy A13 4G să va fi puțin mai scump decât modelul anterior, lansat cu prețul de 178 euro.

Printre elementele de atracție pentru Galaxy A13 se număr un senzor de amprentă poziționat pe lateralul carcasei și acumulatorul de 5000mAh, cu funcție de încărcare rapidă (15W).

Având în vedere bugetul restrictiv, prezența unui sistem quad-camera nu lasă așteptări prea mari. Cel mult, putem spera ca senzorul principal de 48MP să fie schimbat cu unul de calitate ceva mai bună. În rest camera ultra-wide de 5MP și cei doi senzori macro + DoF a câte 2MP fiecare ar putea fi la fel de bine eliminați, Samsung alocând bugetul acestora pentru îmbunătățirea finisajelor carcasei.

Galaxy A33 5G va fi o alternativă mai puțin costisitoare pentru Galaxy A53, bazată pe chipset-ul Exynos 1200, livrând performanțe de nivel mid-range și conectivitate 5G. În schimbul unui preț de cel mult 300 euro, viitorii cumpărători ar urma să primească 6GB memorie RAM și 128GB stocare internă expandabilă.

Principalul element de atracție pentru Galaxy A33 vor fi ecranul OLED cu diagonală 6.4 inch, rezoluție FHD+ lu ratp de refresh la 90Hz, înlocuind soluția de tip LCD oferită pe modelul A32. Oferta este completată cu acumulator de 5000 mAh, de asemenea cu funcție de încărcare rapidă.

Cât despre data de lansare, producătorul sud-coreean nu oferă informații concrete, însă putem aștepta ca anunțul să vină săptămânile viitoare.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult
Recomandare video