Galaxy A34 apare în imagini neoficiale. Ce noutăți aduce

25.11.2022
Galaxy A34 apare în imagini neoficiale. Ce noutăți aduce

Comparat cu predecesorul A33, Galaxy A34 este sesizabil mai mare și vine preia din designul actualei serii Galaxy Ultra, renunțând la „insula” camerei foto.

Lansat în luna martie 2022, Galaxy A33 a apărut ca o versiune mai „palidă” a lui Galaxy A53, cu procesor și ecran net inferioare. Rupând „tradiția”, succesorul Galaxy A34 pare că va fi mult mai apropiat de echiparea superioară A54, principala diferență fiind dată de ecranul care substituie perforația aplicată central cu un decupaj ”Infinity-U”, mai puțin elegant. Privit din spate, telefonul va afișa același design cu lentilele foto delimitate individual, lăsând puține repere care să permită diferențierea modelului „pentru săraci” de versiunea adresată cumpărătorilor cu buget mediu.

Așteptat la începutul anului viitor, Galaxy A34 pare că va fi lansat într-o singură versiune, cu 5G. Noul smartphone vine într-o carcasă cu dimensiuni 161.3 x 77.7 x 8.2 mm, apărând sesizabil mai mare decât modelul anterior. Încadrat de o ramă ceva mai îngustă și cu decupaj infinity-U, ecranul LCD combină rezoluția FHD+ cu o diagonală crescută și ea la 6.5 inch (de la 6.4 inch pentru A33).

Cu 0.1 mm mai gros, Galaxy A34 ar putea suplimenta capacitatea acumulatorului de 5000mAh oferit cu modelul actual, făcând astfel pe placul cumpărătorilor din piețele emergente (ex. India), care preferă telefoanele cu autonomie cât mai ridicată a bateriei.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult