Galaxy M02 și A02, noi telefoane Samsung cu preț foarte mic, apar în catalogul Geekbench

20.10.2020
Galaxy M02 și A02, noi telefoane Samsung cu preț foarte mic, apar în catalogul Geekbench

Probabil, cel mai ieftin model din seria Galaxy M, noul M02 apare motorizat de chipsetul Snapdragon 450 și dispune de 3GB memorie RAM. În schimb, Galaxy A02 folosește chipsetul Snapdragon 439 și dispune de numai 2GB memorie RAM.

În mod cert, telefoanele entry-level cu Android nu mai reprezintă un compromis chiar atât de mare pe partea de performanță, modele precum Galaxy M02 având rezerve suficiente pentru o experiență Android în general confortabilă. Acum, limitările se răsfrâng mai mult asupra performanțelor foto, rezoluția ecranului și aspecte neesențiale cum ar fi tipul finisajelors folosite și grosimea carcasei.

Potrivit informațiilor încărcate automat la rularea aplicației Geekbench, Samsung a echipat Galaxy M02 cu 3GB memorie RAM și un chipset entry-level din seria Snapdragon 450. Oferta este completată cu 32GB stocare internă și slot microSD, camere foto de 13MP+2MP și cameră frontală de 8MP. Mai mult decât rezonabil pentru un telefon low-cost, acumulatorul de 4000mAh ar trebui să ofere aproape două zile de autonomie în condiții normale.

Mai puțin pretențios, Galaxy A02 face trecerea la chipsetul Snapdragon 439, ajutat cu 2GB memorie RAM.

Cu preț estimat la 130 dolari, Galaxy A02 ar putea veni echipat cu un ecran LCD HD+ de 5.7 inch. În schimb, Galaxy M02 crește diagonala la 6.2 inch, păstrând neschimbată rezoluția de afișare.

Deși nu sunt confirmate de Samsung, este de așteptat ca ambele modele să fie anunțate oficial relativ curând.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult