Galaxy M11, dezvăluit oficial cu sistem triple-camera şi display Infinity-O

30.03.2020
Galaxy M11, dezvăluit oficial cu sistem triple-camera şi display Infinity-O

Încadrat la gama low-cost, Galaxy M11 vine cu ecran de 6.4” şi o configuraţie motorizată de chipsetul Snapdragon 450, susţinut cu un acumulator de 5000 mAh.

Fără prea mari pretenţii la partea de finisaje, Galaxy M11 vine într-o carcasă din plastic disponibilă în nuanţe de albastru, violet şi negru. Ecranul de tip LCD foloseşte rezoluţie HD+ şi este perforat în colţul stânga-sus, făcând loc unei camere foto de 8MP.

Camera foto principală are în componenţă un senzor de 13MP cu lentile f/1.8, modul de 5MP cu lentile ultra-wide şi senzor de 2MP pentru aplicarea efectelor de profunzime. În modul de filmare, Galaxy M11 este limitat la rezoluţie 1080p/30 fps, atât folosind camera principală cât şi cea frontală.

Din păcate, ecranul decupat după conturul carcasei nu integrează cititorul de amprente, această funcţionalitatea fiind implementată cu ajutorul unui senzor capacitiv amplasat la partea din spate.

Galaxy M11 oferă suport dual-SIM şi compatibilitate cu reţele 4G LTE, respectiv Wi-Fi N pentru reţele wireless. Lista dotărilor este completată cu ieşire pentru căşti (jack 3.5mm) şi port USB-C, suport Bluetooth 4.2. Din păcate, suportul NFC lipseşte pe acest model.

Dezavantajat de construcţia din plastic mai dificil de rigidizat şi acumulatorul de capacitate mărită, Galaxy M11 ajunge la o grosime a carcasei de 9 mm şi greutatea de 197 grame, neputând fi recomandat celor foarte pretenţioşi. În schimb, amatorii de jocuri pe Android vor aprecia prezenţa funcţiei de încărcare rapidă, suportată cu ajutorul unui adaptor AC de 15W inclus în pachetul cu accesorii.

Oferit cu sistemul Android 10 şi interfaţa One UI 2.0, în configuraţii cu 3GB/4GB memorie RAM, respectiv 32GB/64 GB stocare internă + slot microSD, Galaxy M11 este aşteptat în majoritatea pieţelor de desfacere, însă deocamdată, producătorul Samsung nu a comunicat preţuri şi termene de livrare oficiale.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult